Címke: UNI-Győr MÉLY-ÚT
Hirdetés
Győr+ / MTI 2022.10.16.

Továbbra is veretlenek a kosaras lányok

Az UNI Győr nyert a Ludovika Csata otthonában a női kosárlabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén, és öt találkozója után is százszázalékos.

Győr+ 2022.09.19.

Főpróba a bajnoki rajt előtt

Kedden 18 órakor az Euroliga-induló USK Prahát fogadja az UNI Győr női kosárlabda csapata a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

Pécskai István 2022.09.06.

Fűzy Ákosra és Tapodi Péterre emlékeztek

Méltó módon emlékezett meg az UNI Győr női kosárlabdacsapata Fűzy Ákosról és Tapodi Péterről. A zöld-fehér együttes a Sopron Baskettel játszott emlékmérkőzést az együttes néhai vezetőedzője, illetve klubigazgatója tiszteletére, a végig szoros meccset 88-87-re nyerték a vendég soproniak.

Pécskai István 2022.08.21.

Cziczással nagy dobásra készülnek a győri kosarasok

Gőzerővel, extra motiváltan készül a 2022–23-as kosárlabdaidényre az UNI Győr női együttese. Az élvonalban és a nemzetközi porondon is szeretne maradandót alkotni a csapat, amelyet Cziczás László személyében új vezetőedző irányít. Ez elmúlt időszakban a felnőtt női válogatott szakmai stábjának tagjaként, valamint a korosztályos válogatott szövetségi edzőjeként tevékenykedő tréner nagyon várta már, hogy elkezdhesse a munkát új állomáshelyén.

Győr+ 2022.06.22.

Rangos elismerést kapott a győri kosaras

A Szlovák Kosárlabda Szövetség éves díjátadóján a 2021-es idény legjobbjait ünnepelték. Az UNI Győr-MÉLY ÚT játékosát, Sabina Oroszovát az év második legjobb szlovák kosárlabdázójának választották.

Győr+ 2022.05.23.

Valóra vált álom: a Győr az egyetemi bajnok

Óriási sikert ért el az UNI Győr-SZESE női kosárlabda csapata, ugyanis vasárnap megnyerte az egyetemi bajnokságot. Tavaly bronzérmesek lettek a győri rendezésű négyes döntő végén dr. Barthalos István tanítványai, most viszont a miskolci fináléban minden képzeletet felülmúlt az együttes. Az elődöntőben a Debrecent verték 58–52-re Perl Zsófiáék, a nagydöntőben pedig 68–58-re múlták felül az ELTE-t.

Győr+ / MTI 2022.04.16.

Ötödik helyen zártak a kosaras lányok

A Vasas elleni szombat esti fölényes győzelemmel szerezte meg az ötödik helyet a bajnokságban az UNI Győr-MÉLY ÚT női kosárlabda csapta.

Kárpát Zsolt 2022.04.08.

Mosolygós ovisok, pattogó kosárlabdák

Több zsák labdát ajándékoztak a győri kosaras lányok a Lepke úti ovisoknak. A pandémiás helyzet miatt két év szünet után ismét folytatta akcióját az Uni Győr-Mély Út női kosárlabdacsapat, amelynek lényege, hogy a Fűzy Ákos-Tapodi Péter-emlékmeccs során összegyűjtött labdákat óvodások kapják meg. A csapat tagjai személyesen adták át a játékszereket a lurkóknak, akik kitörő örömmel fogadták az ajándékot.

Hirdetés