UNI Győr

Rangos elismerést kapott a győri kosaras

Fotó: UNI Győr
Győr+
2022.06.22. 21:05

A Szlovák Kosárlabda Szövetség éves díjátadóján a 2021-es idény legjobbjait ünnepelték. Az UNI Győr-MÉLY ÚT játékosát, Sabina Oroszovát az év második legjobb szlovák kosárlabdázójának választották.

A férfi és női kategória mellett köszöntötték az év felnőtt és ifjúsági edzőjét, az év fiú és lány tehetségét, valamint a legjobb játékvezetőket is.

A nőknél a győri csapat négyes poszton bevethető játékosát, Sabina Oroszovát a második legjobbnak szavazták meg a szakemberek, aki előtt csak az a Barbora Bálintová végzett, aki immáron zsinórban negyedszer zsebelte be ezt az elismerést.

„Nagyon boldog vagyok, és hálás ezért a díjért. Már öt idényt húztam le Szlovákián kívül, mint légiós, így jólesik, hogy elismerik és megbecsülik a munkámat abban az országban, ahol születtem. Úgy gondolom, a sikerhez kemény munka és elhivatottság vezet. Én mindig száz százalékot adok, akár az aktuális klubomat, akár a válogatottat nézzük, ahol egyébként már fontos szerepet szánnak nekem, mint rutinos játékos.” – nyilatkozta Sabina Oroszova.

Forrás: gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda | #sport | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |