Ajándékkal érkeztek

Mosolygós ovisok, pattogó kosárlabdák

Fotó: Kárpát Zsolt
Kárpát Zsolt
2022.04.08. 13:27

Több zsák labdát ajándékoztak a győri kosaras lányok a Lepke úti ovisoknak. A pandémiás helyzet miatt két év szünet után ismét folytatta akcióját az Uni Győr-Mély Út női kosárlabdacsapat, amelynek lényege, hogy a Fűzy Ákos-Tapodi Péter-emlékmeccs során összegyűjtött labdákat óvodások kapják meg. A csapat tagjai személyesen adták át a játékszereket a lurkóknak, akik kitörő örömmel fogadták az ajándékot.

„Tomboy”, ezúttal nem öltözött be a győri női kosárlabdacsapat kabalájának, azonban így is remekül feldobta az ovisok hangulatát. A vidám játék után érkeztek az UNI GYŐR profi játékosai, akik három nagy zsákot hoztak, amelyek tele voltak labdákkal.

„Mi az emléktorna keretén belül évek óta gyűjtjük a labdákat az óvodák számára. Most a Lepke Óvoda lett kiválasztva szerintem ez egy csodás kezdeményezés. Nyugodtan mondhatom, hogy minket töltött fel ez az esemény és ide eljöttünk a gyerekekhez. Szívmelengető volt látni, hogy mennyire örülnek a labdáknak. Én egyébkén már óvodásként a labdát kergettem, és hatéves korom óta kosárlabdázom. Remélem, hogy itt is néhányan kedvet kapnak és komolyabban megismerkednek ezzel a sporttal” – nyilatkozta a Győr Médiának Török Ágnes, az UNI Győr MÉLY-ÚT csapatkapitánya.

A lurkók boldogan nézegették pattogtatták és pörgették a színes labdákat.

A játékszereknek mindenki örül, ráadásul a labda az egyik legegyszerűbb és legjobb fejlesztőeszköz.
„Nagyon örülünk annak, hogy mi kaptuk ezeket a labdákat. Itt a Lepke óvodában a gyerekek nagyon sokat játszanak kint az udvaron és most ezzel még több lehetőségünk van a mozgásfejlesztésre. Illetve van egy szép pályánk az udvaron, ahol szintén használjuk majd a most kapott labdákat.” – mondta el Marcali Hilda a Tárogató Óvoda intézményvezetője.

Galéria: Kárpát Zsolt

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Győr | #híradó | #kosárlabda | #ovisok | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |