Címke: sziget
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.01.21.

Sziget egyetemi városrész lett

Szeles Szabolcs az 1-es számú választókerület, Sziget, Pinnyéd és Újváros északnyugati részének 2010 óta önkormányzati képviselője, alpolgármester. Az elmúlt három és fél évben, a városvezetéssel közösen átgondolt munka eredményeként óriási fejlődésen ment át a terület, az elhanyagoltságot követően a városrész visszakapta régi rangját.

Kárpát Zsolt 2023.09.02.

Vadonatúj helyszínen az Egészség-Piac

Először rendeztek Egészség-Piacot a Szigetben lévő Semmelweis utcai Idősek Klubjában. Az eseményen ingyenes szűrővizsgálatokkal és egészségügyi tanácsokkal várták az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2023.08.19.

Kenyéráldás a Pinnyédi Hídpikniken

Kézműveskedő gyerekek, árnyékban hűsölő nyugdíjasok, tinédzser sup-osok. Ez az életkép fogadta szombat délelőtt a Pinnyédi Hídpiknikre látogatókat. A Sziget és Pinnyéd városrészeket összekötő híd lábánál igazi, augusztus 20-hoz méltó programokkal készülnek a szervezők egész nap.

Szerző: Bajzát Zsuzsi 2023.08.11.

Győri produkció a Sziget Fesztiválon

A Karzat Színház Vándor Vurstlija immáron 20. alkalommal varázsolja el a Sziget Fesztivál közönségét. Egyetlen győri produkcióként évek óta állandó résztvevői a rendezvénynek, természetesen idén is kitettek magukért.

Havassy Anna Katalin 2023.08.04.

Lakossági fórumot tartottak az Olimpiai Sportparkban

A győri önkormányzat, Nagyné dr. László Edit jegyző és Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő lakossági fórumot szervezett az Olimpiai Sportparkba a „Közbiztonsági, viselkedési és közrendi kérdések a Köztelek utca, valamint a Szalay utca és környékén” címmel, amelyre augusztus 3-án délután került sor.

MTI 2023.07.18.

Sziget: Folytatódik a “szeretet forradalma” a fesztiválon

Folytatódik a Sziget által elindított, "szeretet forradalma" elnevezésű kezdeményezés, amellyel az augusztus 10-én kezdődő fesztivál a társadalmi változásokra és az ezzel kapcsolatos közös felelősségre hívja fel a figyelmet - áll a szervezők közleményében.

GYHG 2023.07.08.

Nyári nagytakarítás Szigetben és Pinnyéden

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Hirdetés