Címke: Szent Kamillus
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.09.10.

Oltárt áldottak és szenteltek a Kamillusban

Nagy ünnep volt a nádorvárosi Szent Kamillus Római Katolikus Plébánián vasárnap. Szeptember 10-én megáldották a megújult főoltárt és felszentelték a szintén felújított szembemiséző oltárt is.

Győr+ 2023.09.06.

Nagy ünnepre készül a Kamillus közössége

Nagy ünnepre készül a nádorvárosi Szent Kamillus-templom közössége, vasárnap kettős ünnepet tartanak a Kálvária úti plébánián. Erről a Kamillus plébánosa számolt be a Győr+ Rádió reggeli műsorában.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.24.

Oltár áldásra és szentelésre készülnek a Kamillusban

Nagy ünnepre készülnek a nádorvárosi Szent Kamillus Római Katolikus Plébánián, ahol szeptember 10-én áldják meg a teljesen megújult főoltárt és felszentelik a szintén felújított szembemiséző oltárt. Erről Berkes Gyula plébános számolt be a Győr Plusznak, aki az elmúlt évek fejlesztéseit is megmutatta.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.05.

A húsvét most is a feltámadásról szól

A húsvét a keresztények legnagyobb és legfontosabb ünnepe, minden más jeles nap is az évben a húsvéthoz igazodik. Ezt mondta a Győr+ Médiának a nádorvárosi Szent Kamillus Plébánia plébánosa. Berkes Gyula kiemelte, a szomszédunkban dúló háború miatt különösen is fontos hinni a feltámadásban és abban, hogy a haláltól egyáltalán nem kell félni. A plébános a következő napok ünnepi programjairól is beszámolt.

Hirdetés