Címke: széchenyi tér
Hirdetés
Győr+ 2024.05.25.

Szurkoljunk együtt az ETO feljutásáért!

Óriáskivetítővel, élő közvetítéssel és ETO-legendákkal vár mindenkit szeretettel a Győr+ Média vasárnap 16 órától a Széchenyi térre! Szurkoljunk együtt az NBI-es feljutásért az ETO-nak az Ajka ellen!

Földvári Gabriella 2023.11.27.

Már áll Győr város karácsonyfája a Széchenyi téren

Hétfőn felállították a mindenki karácsonyfáját a Széchenyi téren. A 10 méter magas, 25-30 év körüli ezüstfenyő a péri Nyakó család felajánlásaként ad majd ünnepi hangulatot a győri belvárosban.

Földvári Gabriella 2023.04.16.

A bencéseknél zajlik a munka

Látványos munkálatok folynak a Széchenyi téren, a győri bencések rendházának és a Szent Ignác bencés templom tetőterének komplex rekonstrukciója zajlik. A decemberben kezdődött felújítás során beépítik a tetőterét, ahol többek mellett kiállítóterek kapnak helyet. A beruházás jelenlegi helyzetéről a kivitelező West Hungária Bau Kft. projektigazgatója, Geszler Norbert számolt be lapunknak.

Földvári Gabriella 2023.02.02.

Áltetőt kap a bencés épületegyüttes

Látványos munkálatok folynak a Széchenyi téren, a bencés rendház és iskolaközpont megújítása kapcsán. A novemberben kezdődött felújítás során beépítik a rendház tetőterét és megtörténik az épületek tetőcseréje is.

Németh Boglárka 2022.12.18.

A szeretet gyertyája égett a Széchenyi téren

Advent negyedik vasárnapján a szeretet gyertyája, azaz a negyedik láng is fellobbant Győr város óriás koszorúján. Az utolsó gyertyát Dr. Dézsi Csaba András, polgármester és betegség miatt Veres András, megyéspüspök helyett Reisner Ferenc, katolikus plébános, a Brenner János Hittudományi Főiskola rektora gyújtották meg.

Győr+ 2022.12.17.

Látványos lézershow fokozta az ünnepi hangulatot a Széchenyi téren

Továbbra is rendkívül népszerű a látogatók körében a karácsonyi vásár, ahol ma a megszokott ünnepi hangulatot egy rendhagyó attrakció is fokozta. Öt illetve nyolc órakor a Széchenyi téren látványos lézershow vette kezdetét, Opra Vili előadásában.

Kárpát Zsolt 2022.09.14.

Jubileumi kenyérfesztivál a Széchenyi téren

Szombaton rendezik meg a 20. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót a Széchenyi Téren. 10 pékség, 17 kézműves és 7 népművészeti kiállító hozza el portékáit. A kulturális és zenei programok mellett a pékek többféle termékekkel szakmai versenyre is benevezhetnek.

Hirdetés