Címke: Spartacus csónakház
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.08.04.

Látványosan zajlik a polgármester csónakház-felújítási programja

Győr a folyók városa, egykor nagy élet folyt a vizeken, híres volt csónakházairól, ahol nagy közösségi élet zajlott. A folyóinkat sportolók, kajakosok, kenusok, evezősök, úszók, fürdőzők, horgászok használták. Most, hogy a víz ismét visszakerült a mederbe, a régi csónakházak visszakaphatják funkcióikat, közülük kettő újul meg dr. Dézsi Csaba András polgármester csónakház-felújítási programjában, az egyik a Kálóczy téri, a másik a Radó-szigeti épület.

Földvári Gabriella 2023.02.19.

Hamarosan eredeti pompájában kelhet új életre a Spartacus csónakház

A „Spartacus” csónakház Magyarország legrégebben épített, és egykoron egyik legszebb csónakháza volt, az avató ünnepségét 1897. június 7-én tartották. A jelenleg rendkívül leromlott állapotú épületet a győri önkormányzat megmenti, helyreállítja. Az épület jövőjéről dr. Pápai Enikő építészmérnökkel, a felújítást tervező Artenim Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

P. Csapucha Adrienn 2023.01.05.

Dr. Dézsi: boldog, sikeres és különösen egészséges új esztendőt kívánok!

A 2023-as esztendő első polgármesteri vizitjét tartotta rádiónk stúdiójában csütörtökön dr. Dézsi Csaba András. A városvezető az évindító beszélgetésen szólt a felmerülő nehézségekről, a költségvetésről, de a különböző ikonikus, győri épületek jövőbeli sorsáról is kérdezték a műsorvezetők.

Győr+ 2022.09.18.

Mindent vitt az ÚjRadó, Azahriah tarolt! Mutatjuk a második napot!

Igazi őszi hétvégén rendezték meg az ÚjRadó Fesztivált Győrben. Már az első, pénteki nap is nagy közönséget vonzott, a szombati kavalkád azonban minden várakozást felülmúlt. Víziprogramok, óriás buborék, fényfestés és az elmaradhatatlan színpadi show, a hangulatról ezúttal Azahriah gondoskodott.

Győr+ 2022.09.17.

Borongós időben is bombajó, ilyen volt az ÚjRadó!

A borongós időjárás ellenére is zúgott a sziget, színes programokkal, sztárfellépőkkel folytatódott pénteken az ÚjRadó Fesztivál. Az őszi szemerkélő eső senkit nem tántorított el attól, hogy jól érezze magát a pompába öltözött, hangulatos helyszínen.

Hirdetés