Fergeteges Fesztivál

Mindent vitt az ÚjRadó, Azahriah tarolt! Mutatjuk a második napot!

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.18. 08:57

Igazi őszi hétvégén rendezték meg az ÚjRadó Fesztivált Győrben. Már az első, pénteki nap is nagy közönséget vonzott, a szombati kavalkád azonban minden várakozást felülmúlt. Víziprogramok, óriás buborék, fényfestés és az elmaradhatatlan színpadi show, a hangulatról ezúttal Azahriah gondoskodott.

Ahogy arról már szombaton beszámoltunk, a győri Spartacus csónakház helyreállítása és környezetének fejlesztése című projekt szemléletformáló kampányához kapcsolódóan ezen a hétvégén is sor került a nyáron debütáló fesztiválra, mely a kora őszi, borongós napokon is nagyot robbantott.

Izgalmas, minden korosztályt megszólító programmal készültek a szervezők, a siker pedig nem maradhatott el, a színes, fényárba öltöztetett csónakház, és annak varázslatos környezete kicsiket és nagyokat is a szigetre csábított.

Kristály Marci bubimester óriásbuborékjai mindenkit megmosolyogtattak, ahogy a gólyalábasok és zsonglőrök is látványos bemutatóval készültek. A zenéről Dj. Máté és Dj. Giga gondoskodott vasárnap, a Győri Vízisport Egyesület közreműködésével pedig az új őrületet, a SUP-ot, de a kajakot is kipróbálhatták a gyerekek és a felnőttek. A MOKKA Alkotócsoport is képviseltette magát a rendezvényen, Ősz Dénes bűvész a látványos trükkök világába csábította az érdeklődőket.

És, hogy az esti programok se maradjanak el, természetesen a show vitt mindent, Azahriah koncertjére teljesen megtelt a Radó-sziget.

Szavak helyett a hangulatról árulkodjon képes beszámolónk, Vig Norbert kollégánk ugyanis végig kísérte a fergeteges fesztivált.

Galéria: Vig Norbert