Hirdetés
Tag: Győr+ TV
Hirdetés
Győr+ 2021.06.16.

Kémiai szúnyoggyérítés június 17-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, június 17-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Kárpát Zsolt 2021.06.16.

A közösségi élmények nem pótolhatók

Horváth Péter a Révai Miklós Gimnázium igazgatója és Nemzeti Pedagógus Kar újra megválasztott elnöke szerint furcsa és különleges tanév zárult, amely remélhetőleg nem fog megismétlődni. Nagy felelősség hárult a pedagógusokra és szülőkre egyaránt, mert az online oktatással nem lehetett teljes mértékben pótolni a jelenléti oktatást.

Németh Boglárka 2021.06.16.

Rekordszámú család a rendőrségi vetélkedőn

44 család vett részt a rendőrség által szervezett „Közlekedik a család” elnevezésű versenyen. A megyei fordulót Győrben rendezték, a kvízeken és a totón kívül, több ügyességi feladatban kellett helytállniuk a családoknak.

Győr+ 2021.06.15.

Jól sikerült a „Mutasd meg magad”

A Győri Ipartestület sikeresen pályázott a Győr Megyei Jogú Város Városi Önkormányzat által kiírt „Mutasd meg magad” elnevezésű pályázatra.

Németh Boglárka 2021.06.15.

Péntek óta Győrből is hallgatható a Katolikus Rádió

Péntek óta Győrből is hallgatható a Katolikus Rádió. A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa több frekvenciapályázaton is nyertesként hirdette ki a Katolikus Rádiót. Többek között ennek köszönhetően, Győrben, a 96,4-en az országban a 25. földfelszíni frekvenciaként már fogható a rádió műsora.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat