Hirdetés
Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.01.27.

Ausztria: Kell a magyar munkaerő, de nem annyi

Továbbra is nagy szükség van a magyar munkaerőre Ausztriában, csak a járványügyi korlátozások és az immár harmadik zárás miatt jóval kevesebbre, mint korábban.

Ficsór Dávid 2021.01.27.

A múltat idézik, a jelent élik, a jövőre gondolnak

A múltat idézi, a jelent éli, és a jövőre gondol a Győri Balett. A társulat a koronavírus járvány ellenére is nagyon keményen dolgozik. Igaz, nem éppen ideális számukra a mostani helyzet, de elfogadták és ebből igyekeznek kihozni a maximumot, ezt mondta Híradónknak Velekei László.

Simán Klára 2021.01.27.

Már „megleshető” a babakiállítás

Délutáni tea, kalappróbálgatás, varrodai munka és házi zongorakoncert. Kukucska-napot szervez a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum a Borsos-házban lévő babakiállításnak.

Ficsór Dávid 2021.01.27.

Átlagos matek, gyengébb magyar eredmények

Szombaton több mint 75 ezer család izgult a középiskolai felvételi miatt, ahol a gyerekeknek matematikából és magyar nyelvből kellett 10-10 feladatot megoldania.

Kárpát Zsolt 2021.01.26.

Angliából irányítják az unokázós csalókat

Unokázós csalókra csaptak le a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő egységei és a győri járőrök, amikor a feltételezett elkövetők éppen kétmillió forint készpénzt vettek át egy idős férfitól.

Zombai-Kovács Ákos 2021.01.26.

Több oltást is be tudnának adni Győrben

Ha folyamatos lesz a vakcina utánpótlás, akkor az eddiginél több oltást is be tudnak adni a győri kórházban. Erről a helyi oltópont vezetője beszélt a Győr Plusznak. dr. Fehér Rózsa kiemelte, eddig naponta átlag 400 embert oltottak be, sőt volt olyan nap, amikor 460-an kapták meg a covid elleni vakcinát.

Simán Klára 2021.01.26.

Más odúk készülnek és más módon is

Idén a megszokottól eltérő típusú madárodúkat készítettek a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülethez is kötődő Győrszentiváni Madárbarát Kör tagjai.

Zombai-Kovács Ákos 2021.01.26.

Megnőtt az igény a diákmunkások iránt

Megnőtt a cégek kereslete a diák munkaerő iránt, erről a régió vezető munkaközvetítő cégének győri vezetője számolt be Híradónknak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat