Hirdetés
Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.04.09.

Nem mindennapi leletet találtak Győrben

16-17. századi győri várfal egy részletét találták meg a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium és Óvoda felújítása közben.

Garamvölgyi Imre 2021.04.09.

Dugót okoznak az autósok az oltóponton

Zajlik a tömeges oltás a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház oltópontjain. A vakcinára várakozók sok esetben autóval érkeznek a kórházba, amivel komoly fennakadásokat okoznak az egészségügyi intézmény területén. Akadályozzák a mentők, az egészségügyi személyzet, valamint az oltakozók biztonságos mozgását is. A kórház vezetősége arra kéri az autóval érkezőket, hogy parkolásra használják a Vasvári Pál utcai parkolólemezt, ahol ingyenesen állhatnak meg a védőoltás idejére. Péntektől egyébként már két oltóponton adják be a vakcinákat a győri kórházban.

Kárpát Zsolt 2021.04.09.

Reményteljes nyitás

Az új szabályok értelmében az üzletek reggel 5 óra és este fél 10 között lehetnek nyitva. A március 8-a óta zárva tartó boltok újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan működhetnek

Ficsór Dávid 2021.04.09.

Megkezdődött az újranyitás

Nagyon jó hír, hogy a koronavírus elleni védőoltásból legalább az elsőt már több mint 2,5 millióan megkapták Magyarországon, mondta Híradónknak Simon Róbert Balázs

Ficsór Dávid 2021.04.08.

Aktualitásokról alpolgármesterektől

Alpolgármesteri vizit volt csütörtökön reggel a Győr+Rádióban. Ezúttal Dr. Pergel Elza és Radnóti Ákos érkezett a stúdióba, hogy a területeiket illetően számoljanak be az aktualitásokról.

Győr + 2021.04.07.

Automatizált illemhely a Batthyány téren

Üzembe helyzeték az automatizált illemhelyet a Batthyány téren. Az elkészült közterületi létesítményt Radnóti Ákos alpolgármester és Takács Krisztián, a körzet önkormányzati képviselője mutatta be a sajtó képviselőinek. A parkban már korábban meglévő épület felújításával és átalakításával létesített illemhely vandálbiztos kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható, az üzemeltetésével járó szervizelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek.

Kárpát Zsolt 2021.04.07.

Tartós élelmiszer húsvétra

Tartós élelmiszert gyűjtött a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány a közelmúltban rászoruló családoknak, egy gyermekotthonnak és beteg gyerekeknek, hogy szebbé tegyék számukra a húsvétot.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat