Hirdetés
Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Zoljánszky Alexandra 2019.11.15.

Így nyitották meg a győri vásárcsarnokot

Ahogy arról reggeli cikkünkben beszámoltunk, pénteken hat órától megnyílt a felújított Hermann Ottó utcai vásárcsarnok, ahonnan a Győr+ Rádió élőben tudósított, állandó szerzőnk, Szarka Zsófi pedig Gasztroshow-val várta az érdeklődőket. Természetesen a hivatalos átadón is jelen voltunk, ahol kiderült: orvosi szemmel nézve is számos jelentős változás történt a beruházásnak köszönhetően.

Kárpát Zsolt 2019.11.15.

2024-re épülhet meg a győri science park

Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és Zalaegerszeg mellett Győrben alakítanak ki science parkot, amelyek kiépítése megkezdődött.

Pulai Sarolta 2019.11.15.

Rendőrségi ajándék a diákoknak

A Győri Rendőrkapitányság ajándékkal jutalmazta meg azokat a diákokat és felkészítőiket, akik részt vettek a Kábítószer- ellenes napra készített videoklip forgatásán.

Zombai-Kovács Ákos 2019.11.14.

Milliárdok a kkv-k munkahelyteremtésére

Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ami 3000 új munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járulhat hozzá.

Győr+ 2019.11.14.

Százhat katona tett ünnepélyes esküt Győrben

Százhat torok kiáltotta együtt a katonai eskü szövegét csütörtökön a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred laktanyájában rendezett ünnepi sorakozón. Győri alapkiképzésük sikeres befejeztével, a pályakezdő szerződéses tiszt, altiszt és legénységi állományú katonák elöljáróik és családtagjaik előtt ünnepélyes keretek között tettek katonai esküt.

Kárpát Zsolt 2019.11.14.

Vörös kód az utakon

Úgynevezett vörös kódot adott ki a rendőrség az elmúlt időszak baleseti adatai miatt.

Kárpát Zsolt 2019.11.14.

Lego robotok a tanítóképzésben

Az elmúlt napokban a Lego robotoké volt a főszerep Győrben, és nem csak a nagyszabású világjátékok miatt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat