Hirdetés
Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2020.09.28.

Ne legyenek drága kanyarok!

A kötelező haladási irányt jelző tábla már lassan egy éve került ki Győrben, a Szent Imre út és a Bajnok utca kereszteződéséhez. Sokan azonban még most sem követik a tábla utasítását, s ezt a döntést leginkább a pénztárcájukon érzik meg.

Zombai-Kovács Ákos 2020.09.25.

Két új kerékpártároló készül

Egyre többen kerékpároznak Győrben, a koronajárvány idején a korábbinál is többen pattannak kétkerekűre, hogy azzal menjenek iskolába vagy munkába.

Ficsór Dávid 2020.09.25.

A fiúk is ingyen kapják a HPV oltást

Győr-Moson-Sopron megyében a hetedik évfolyamos lányok több mint 80 százalékának igényelték a szülei idén a méhnyak rákot okozó, humán papilloma vírus elleni ingyenes védőoltást. Ez az elmúlt hat év legjobb adata.

Szigeti Sándor 2020.09.24.

Átadták a Mosoni-Duna holtág parti sétányának új szakaszát

Tizenötmillió forintból fejlesztették tovább a Mosoni-Duna holtágát Győrben. A győri önkormányzat és a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének közös finanszírozásában kitisztították a területet, két kilométeres szakaszon meghosszabbították a parti sétányt, felújították a sólyázókat, valamint a csónakkikötőket.

Nagy Ferenc 2020.09.24.

Foto-Zoom+: makró fotózás

A műsor nézői betekintést nyerhetnek a digitális fotózás világába, legyen az portré-, makró- vagy tájképfotózás.

Ficsór Dávid 2020.09.24.

Új elnök az egyesület élén

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete a napokban rendezte meg hagyományos, kulturális vetélkedőjét. A szervezetnek a koronavírus járvány miatt sok programja elmaradt idén, ezért is szerették volna most mindenképpen megtartani a rendezvényt, természetesen a járványügyi előírásokat szigorúan betartva.

Sándor Szigeti 2020.09.24.

Zöld-fehérre változott a zebra

Figyelemfelhívó felfestést kaphatnak a gyalogos-átkelőhelyek Győrben az iskolák és óvodák környékén. Az első burkolati jelek felfestését csütörtökön reggel végezték el a szakemberek.

Kárpát Zsolt 2020.09.24.

Bukdácsol a forint

Hiába jelezte egyértelműen a Magyar Nemzeti Bank, hogy kiemelten figyeli az inflációs folyamatokat és szükség esetén kész minden rendelkezésre álló eszközzel beavatkozni. A bejelentés a piac számára kevésnek bizonyult, így a forint tovább gyengül az euróhoz képest, és lassan megközelíti a 370-es szintet.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat