Címke: rockmilady
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.03.11.

RockMilady nem fél a változástól

Szombaton reggel a Magunk Köztben RockMilady volt a vendégünk, aki fogszakorvosi teendői mellett időt szakított egy mély interjúra, melyben lelkesen ecsetelte alakulóban lévő új dalait és az IBANEZ gitár csodás hangzását. Rengeteget dolgozik a művésznő az új dalain a RockMilady Banddel, érezhető, hallható változások várhatóak akár az új számok hangszerelését illetően, egy kicsit más, csajosabb lesz a stílus is.

Mireider Máté 2023.11.19.

Különleges hangszerrel ismerték el RockMilady munkáját

RockMilady már hosszú évek óta üde színfoltja Győr zenei életének. A fiatal zenészt azonban nem csak városunkban hallgatják: dalait és feldolgozásait az online térben már közel 40 millióan tekintették meg.

Győr+ 2023.11.07.

Rangos gitárcég támogatja a győri RockMiladyt

Egy előadó életében sokféle elismerés létezhet, az egyik legkomolyabb, ha neves hangszergyártó cégek kérik fel őt nagykövetnek. A győri énekesnő, RockMilady most átélheti ezt a megtiszteltetést, sőt húga, BassSister is büszke IBANEZ basszusgitár tulajdonos lesz hamarosan.

Mireider Máté 2022.05.22.

Különleges videóklip készül Rockmiladyvel

A fiatal győri énekesnő Neked adtam mindent című számához személyes hangvételű videóklip készül, de beszélt nekünk amerikai és liverpooli terveiről is.

P. Csapucha Adrienn 2022.03.02.

RockMilady, a vagány győri énekesnő, aki sosem unatkozik

Nincs olyan időszak amikor RockMilady ne hallatna magáról. Egy évvel ezelőtt a Joan Jett-coverrel is nagyot robbantott, most pedig újabb meglepetésekkel készül a győri énekesnő. A zenész szerdán a Győr+ Rádióba látogatott, stúdiónkban számolt be terveiről és legújabb daláról.

Ferenczy Balázs 2021.02.19.

Zúzós Joan Jett-coverrel jelentkezett Rockmilady

A győri gitáros, énekesnő Joan Jett I Hate Myself For Loving You című dalát 34 év után varázsolta maivá, amit hétfőn, a Győr+ Rádió Best of Magyarok című műsorában is bemutattunk.

Hirdetés