Világhírű gitárgyártó új hangszerét kapta meg RockMilady

Szigeti Sándor Fotó: Magyarósi Péter
2023.10.03. 11:30

Egy vadonatúj hangszerrel lepte meg a kiváló győri előadót a világhírű japán Ibanez gitárgyártó vállalat egyik képviselője.

A civilben fogorvosként dolgozó csinos és vagány győri lány, RockMilady dalai több milliós megtekintésnél járnak a Youtube-on, és Japántól az Egyesült Államokon át Spanyolországig a világ számos tájáról vannak rajongói. Most újabb mérföldkőhöz érkezett zenei karrierje, hiszen az egyik leghíresebb gitárgyártó vállalat, a japán Ibanez kínált fel neki marketing együttműködést:

„Nagyon örültem és nagy megtiszteltetés volt ez a megkeresés. A gyártó egyik németországi képviselője személyesen hozta el nekem Győrbe az egyik legújabb gitárjukat, amit az egyik győri fellépésünkön már be is mutattunk. Külön öröm, hogy húgommal – aki a dobról basszusgitárra váltott – szintén felvette a kapcsolatot az Ibanez, ő pedig egy basszusgitárt kapott”- mesélte a Győrplusznak RockMilady.

„Ez az új szériás gitár több technikai újítást is tartalmaz. A hangok lefogását segítő bundok egy részét ferdén helyezték fel a nyakra, hogy ezzel is könnyítsék a játékot, és ferde rajta a húrokat a rögzítő húrláb is a gitártesten, de amit egyből mindenki észre vehet rajta, hogy egy gyönyörű hangszerről van szó, amely ráadásul nagyon jól szól” – mondta el kérdésünkre RockMilady.

A japán cég hangszerein olyan világhírű előadók játszanak többek között, mint Joe Satriani, vagy Stevie Vay, a magyar zenekarok közül pedig az ország egyik legjobb és leggyorsabb kezű szólógitárosa, Lukács Peta, a Bikiniből.

Kapcsolódó témák: #Győr | #rockmilady | #zene |