Különleges videóklip készül Rockmiladyvel

Fotó: O. Jakócs Péter
Mireider Máté
2022.05.22. 18:00

A fiatal győri énekesnő Neked adtam mindent című számához személyes hangvételű videóklip készül, de beszélt nekünk amerikai és liverpooli terveiről is.

Rockmilady az elmúlt évek üde színfoltja Győr zenei életében; az énekesnőt rendszeresen láthatjuk színpadon, időről-időre pedig új szerzeményekkel, és legendás dalok üdítő feldolgozásaival is jelentkezik.

Tavasszal Neked adtam mindent című számával hívta fel magára a figyelmet. A dal fontos állomás Rockmilady életében, hiszen annak nemcsak a dallamát, hanem már a szövegét is ő írta. “Korábban erre kevésbé volt példa, igaz, a dalszerzés folyamatát akkor is mindig nyomon kísértem annak érdekében, hogy önazonos legyen a szöveg, de ez a mostani mondhatjuk, hogy 130%-os lett, a dalszöveg mellett a hangszerelésben is teljesen benne voltam. Egyfajta 2022-es hangzásvilágra törekedtem, belecsempészve a gitározást, sőt, került bele egy rövid gitárszóló is” – avatta be kollégáinkat a Győr+ Rádiónak adott interjújában nemrég:

Május elején pedig új dimenzióba költözött a dal, ugyanis klipet forgattak hozzá. Az utómunkálatok még tartanak, de hamarosan már a közönség is láthatja a videót, ami legalább olyan különlegesnek ígérkezik, mint a szám. “A Vaskakas Bábszínház mostani helyén készítettük a felvételeket. Kedves a szívemnek ez a szám, és ezt a klipben is igyekszünk majd átadni, különleges, fekete-fehér képi világa lesz a felvételeknek” – árulta el kérdésünkre Rockmilady, akit ismét húga kísért basszusgitáron.

A videó heteken belül napvilágot lát, a munka azonban nem áll meg, a következő projekten dolgoznak. “A Covid miatt a korábban tervezett amerikai turné-út egyelőre még továbbra is csak terv, de most a Beatles-feldolgozásomhoz szeretnénk klipet forgatni, méghozzá Liverpoolban” – tekintett előre Rockmilady.

Legutóbb a nagyközönség az ismét életre kelő víziszínpadon láthatta Győrben:

“Nagyon megtisztelő volt, hogy felléphettem, különleges hangulata van a helyszínnek is, és korábban még nem zenéltem vízi színpadon. A közönség nagyon jó volt, élvezet volt nekik játszani, de a győri közönségnek mindig hálás feladat zenélni” – osztotta meg emlékeit a koncertről.

A Neked adtam mindent klipforgatásán izgalmas fotósorozat is készült, ami betekintést ad a munkába és a hangulatba is:

Az online térben is népszerű Rockmilady, Youtube-csatornáján 133 ezer feliratkozó várja az új tartalmakat. Legutóbbi videója egy Joan Jett-feldolgozás volt:

Kapcsolódó témák: #forgatás | #klip | #rockmilady | #zene |