Címke: pro urbe
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.03.25.

„A jó és rossz dolgokból is tanultam”

Ábrahám Csaba az 1984-es Los Angeles-i olimpia egyik legnagyobb kajakos sztárja lehetett volna, ám a sors közbeszólt. Ma elismert sportvezető, a Győri Vízisport Egyesület elnöke, boldog családapa, és március 15-e óta immár Győr Pro Urbe díjjal kitüntetett polgára.

Győr+ 2023.03.23.

Újabb Pro Urbe Győr díjas a Konkrétban

Ábrahám Csaba volt hírháttér műsorunk vendége. A Graboplast Győri Vízisport Egyesület nemrégiben kitüntetett elnöke elmondta, hogy szerencsés embernek tartja magát, hiszen a munkája a hobbija is egyben, így szívvel-lélekkel dolgozik a mindennapokban.

Csapucha Adrienn 2023.03.21.

Konkrét: a Pro Urbe díj fontos visszajelzés

Március 15-én találtak gazdára a Pro Urbe Győr díjak, a kitüntetettek között volt Farkasné dr. Lukácsy Zita, az Esély Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember Konkrét című műsorunkban úgy fogalmazott, a szervezet miatt is büszke a címre, hiszen a díjjal az általuk végzett feladat fontosságát is elismerték.

Pécskai István 2022.06.18.

„A szívügyemnek tekintem Győrszentivánt”

Glázer Pétert a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásának köszönhetően Pro Urbe díjjal tüntette ki a győri önkormányzat, melyet nem mindennapi körülmények között vehetett át dr. Dézsi Csaba András polgármestertől.

KZS/HAK 2022.06.11.

Boldog születésnapot Győrszentiváni SE!

Alapításának 100. évfordulóját ünnepli idén a Győrszentiváni Sport Egyesület. A centenárium kapcsán, nagyszabású ünnepi programra készültek a klub vezetői, ahol vendégeket, szurkolókat és mindenkit vendégül láttak, aki érdeklődik a labdarúgás iránt.

Győr+ 2022.02.22.

Ők kapnak idén díszpolgári címet vagy Pro Urbe-díjat Győrben

Ebben az esztendőben is kiosztják Győr megyei jogú városában a díszpolgári címeket, illetve a Pro Urbe-díjakat. Előbbi a legmagasabb győri kitüntetés, amelyben ezúttal négyen részesülnek. A Pro Urbe-díjat ugyancsak négyen érdemelték ki ebben az esztendőben.

Győr+ 2021.03.12.

Városi elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

Nemzeti ünnepünk, március 15. közeledtével a Győr+ Hetilapban megjelent, kik kapják idén a város díszpolgári címeit, a Pro Urbe, és a városi sajtódíjakat. Dr. Dézsi Csaba András polgármester ünnepi gondolatait is olvashatják hetilapunkban.

Hirdetés