Címke: pro urbe
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.04.14.

Pro Urbe díjas alkotópáros

Csáky Anna és Molnár György negyven éven át éltek szeretetben, boldogságban, húsz éven keresztül pedig a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség vezetőjeként tevékenykedtek a győri alkotókért, művészekért, és a Győri Antológia kötetek szerkesztőjeként. A város ikonikus párjának számítottak, szinte minden kulturális rendezvényen ott voltak.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.15.

A múlt hősei, a ma példaképei

A múlt hőseinek nyomdokain, az értékeket ápolva, azokat gazdagítva végzik munkájukat mindazok a szakemberek, akik a városi, március 15-ei ünnepségsorozat részeként vehették át kitüntetéseiket pénteken. A Városházán rendezett ünnepi díszközgyűlésen gazdára találtak a Díszpolgár kitüntető címek, a Pro Urbe Győr díjak, valamint Győr Város Sajtódíjai is.

Győr+ 2023.04.12.

Visszaadna valamit Győrnek a Patent-vezér

„Szeretnék valamit visszaadni ennek a városnak, ennek a közösségnek” - mondta a Konkrétban Győr egyik legújabb Pro Urbe díjasa. Kocsis Róberttel, a Patent Csoport vezérigazgatójával folytatódott sorozatunk, melyben a március 15-i díszközgyűlésen kitüntetett győriekkel beszélgetünk.

Szigeti Sándor 2023.04.10.

„Nekem Győr a világ közepe”

A fél világot bejárta, mászott fel működő vulkánra és úszott együtt bálnákkal az óceánban, mégis azt mondja, Győrt semmiért nem cserélné el. Büszke férj, édesapa és nagyapa, sikeres üzletember, a város sport- és kulturális életének fontos mecénása. A friss Pro Urbe díjas Kocsis Róberttel beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2023.04.03.

Ölelés, nevetés, jótettek

Minden napra jusson legalább egy ölelés, egy jóízű nevetés és egy jó cselekedet – vallja Farkasné dr. Lukácsy Zita, az Esély Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, akit március 15-én Pro Urbe Győr díjjal tüntettek ki.

Szigeti Sándor 2023.03.25.

„A jó és rossz dolgokból is tanultam”

Ábrahám Csaba az 1984-es Los Angeles-i olimpia egyik legnagyobb kajakos sztárja lehetett volna, ám a sors közbeszólt. Ma elismert sportvezető, a Győri Vízisport Egyesület elnöke, boldog családapa, és március 15-e óta immár Győr Pro Urbe díjjal kitüntetett polgára.

Győr+ 2023.03.23.

Újabb Pro Urbe Győr díjas a Konkrétban

Ábrahám Csaba volt hírháttér műsorunk vendége. A Graboplast Győri Vízisport Egyesület nemrégiben kitüntetett elnöke elmondta, hogy szerencsés embernek tartja magát, hiszen a munkája a hobbija is egyben, így szívvel-lélekkel dolgozik a mindennapokban.

Csapucha Adrienn 2023.03.21.

Konkrét: a Pro Urbe díj fontos visszajelzés

Március 15-én találtak gazdára a Pro Urbe Győr díjak, a kitüntetettek között volt Farkasné dr. Lukácsy Zita, az Esély Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember Konkrét című műsorunkban úgy fogalmazott, a szervezet miatt is büszke a címre, hiszen a díjjal az általuk végzett feladat fontosságát is elismerték.

Pécskai István 2022.06.18.

„A szívügyemnek tekintem Győrszentivánt”

Glázer Pétert a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásának köszönhetően Pro Urbe díjjal tüntette ki a győri önkormányzat, melyet nem mindennapi körülmények között vehetett át dr. Dézsi Csaba András polgármestertől.

KZS/HAK 2022.06.11.

Boldog születésnapot Győrszentiváni SE!

Alapításának 100. évfordulóját ünnepli idén a Győrszentiváni Sport Egyesület. A centenárium kapcsán, nagyszabású ünnepi programra készültek a klub vezetői, ahol vendégeket, szurkolókat és mindenkit vendégül láttak, aki érdeklődik a labdarúgás iránt.

Hirdetés