Címke: Pér
Hirdetés
Győr+ 2023.10.15.

Péren már járt az ősz

S mivel vendégszerető településről van szó, ott is maradt... Ugyanis a périek csodás őszi hangulatot varázsoltak a községbe, amelyet Beledi Márta unokája, az 5 éves Kalmár Kristóf örökített meg fotóin.

Havassy Anna Katalin 2023.05.08.

Mozgássérült kisfiú nyerte meg a pónit

Több éve már, hogy Pér ad otthont a Péri Lovas Sportegyesület szervezésében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szabadidős Bajnokságnak, amelynek első fordulójára nemrég került sor. Azon túl, hogy az esemény jól sikerült, roppant megható volt, amikor a tombola fődíjaként szereplő pónit egy helyi mozgássérült kisfiú nyerte meg.

Havassy Anna Katalin 2022.11.14.

„Szabolcs a nap hőse, én a helyismeretemmel tudtam segíteni”

Ahogy arról a Győr+ Média is folyamatosan beszámolt, nagy ijedtséget okozott szüleinek és közvetve mindenkinek egy Pér melletti tanyáról eltűnt 6 éves kislány. Közel 16 órát volt kint a szabadban, beleértve az éjszakát is. Hétfő délelőtt egy siklóernyős, Mehringer Szabolcs találta meg, s az elsők között volt Teke Balázs hivatásos vadász is, akik odaértek az előkerült gyermekhez.

Ficsór Dávid 2022.08.31.

Bölcsődét adtak át Péren

235 millió forintból, a megyei területfejlesztési forrásból épült bölcsőde Péren, melyet szerdán adtak át.

Kárpát Zsolt 2022.03.30.

Sportcsarnok épül Péren

Letették a sportcsarnok alapkövét Péren. Az itt élők sok éves álma teljesül azzal, hogy megépülhet a létesítmény, emelte ki a Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője. A beruházás a Péri Önkormányzat, a Széchenyi Kosárlabda Akadémia Sportegyesület és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség összefogásával valósulhat meg, közel 1 milliárd forint támogatás felhasználásával. Az új sportcsarnok a kiemelt szintű sportoláson túl a helyi közösségek napi szintű sportolására is alkalmas lesz.

Hirdetés