Címke: osp
Hirdetés
Mireider Máté 2023.09.20.

Hatalmas sportfesztiválra készül Győr, jön az Európai Sporthét!  

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Kárpát Zsolt 2023.09.07.

Ősszel is folytatódik a LED-osztás

A nyári szünet után újra ingyen juthatnak a győriek a takarékos fényforrásokhoz. A LED-csereprogram szabályai nem változtak, egy rövid regisztráció után lehet igényelni a gazdaságos izzókat, amelyek továbbra is az Olimpiai Sportparkban vehetők át.

Ficsór Dávid 2023.02.25.

Az evezősök krémje Győrben versenyez a hétvégén

A Magyar Evezős Szövetség, a Győri Atlétikai Club, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, valamint a Magyar Diáksport Szövetség 33. alkalommal rendezi meg a Magyar Evezős Ergométeres Nyílt Országos Bajnokságot, az Egyetemi, Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot és ehhez kapcsolódva az Evezős Ergométer MEFOB-ot és az Evezős Ergométeres Diákolimpiát.

Győr+ 2022.12.08.

Folytatódott a LED-osztás

Az ingyenes LED-osztás Győrben december 8-án is folytatodott az OSP-ben, s csakúgy mint eddig, most is sokan várták a precízen összekészített csomagokat.

Csollán Tamara 2022.12.02.

Szívügyünk a mozgás

A sport összeköt, szívügyünk a mozgás! Ezzel a felhívással keresték az idei esztendő legsportosabb városrészét Győrben. A szervezők a különböző évszakokhoz kötődő tematikus programsorozatot dolgoztak ki, amelynek pénteken rendezték meg záróeseményét, ami a Fogyatékossággal Élők Világnapjához kapcsolódott. A cél a mentális és fizikai egészség megőrzése volt, az eseményeket pedig úgy állították össze a szervezők, hogy a fogyatékkal élők is tudjanak csatlakozni, hiszen a sport mindenkié.

Ficsór Dávid 2022.12.01.

Folytatódott a LED-osztás

Jó neked és jó a környezetednek is, a cél továbbra is csökkenteni a győriek költségeit és egyben a globális áramfogyasztást.

Németh Boglárka 2022.09.10.

Emléktáblával tisztelegnek a világklasszis atléta előtt

Kiss György, atléta emléke előtt tisztelegve avattak márványtáblát az Olimpiai Sportparkban szombaton. Az emléktáblát Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és a város önkormányzata állíttatta.

Kárpát Zsolt 2022.03.27.

Látványos harcot hozott a küzdelmek napja az OSP-ben

Megtartották a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját a győri Olimpiai Sportparkban. A rendezvényt óriási előkészítő szakmai munka előzte, a szervezők mindent elkövettek, hogy magas színvonalú legyen az esemény.

Hirdetés