Címke: nyeremény
Hirdetés
Győr+ 2023.02.17.

Mire elég a lottóötös a lakáspiacon? 

Mesés összegűre nőtt a főnyeremény az ötös lottón. Ha egy telitalálatos lesz, akkor a szerencsés nyertes 2,8 milliárd forinthoz juthat, ebből pedig komoly ingatlanvagyonra tehet szert – közölte az ingatlan.com. Az összeállításból kiderül egyrészt, hogy az országos kínálatban szereplő legdrágább ingatlanok közül melyek férnek bele a keretbe. Másrészt ismerteti azt is, hogy mely településeken lehetne megvásárolni az összes eladó lakást és házat a főnyeremény összegéből.

Győr+ 2022.08.24.

A csónakház a Radón

Győr ikonikus és megkerülhetetlen része a Radó-sziget. A város fontos találkozási pontja hamarosan új köntösben születhet újjá, legendás épülete, a Spartacus-csónakházat ugyanis felújítják. Az Újradó-fesztivál keretében múltidézésre és nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat.

hirdetés
Győr+ 2022.02.09.

Légy Te a 2022. letöltő és nyerj laptopot!

A Patent Cégcsoport mindig élen járt a vagyonvédelmi fejlesztésekben. Nem véletlen, hogy Magyarországon a legkomplexebb, legsokoldalúbb telefonon és PC-n is jól működő ügyfélkiszolgáló applikációt is a Patent fejlesztette ki. Ezzel az applikációval, megelőzve a konkurenciát, a cégcsoport már a jövő biztonságának minőségét kínálja ügyfeleinek.

Pannon-Víz Zrt. 2021.02.01.

A törlőkendő elakadhat

Az erős és vékony textilszálak gyakran elakadnak a csatornavezetékekben, illesztéseknél, könyökcsöveknél, akár még az ingatlanon belül. Aki törlőkendőt használ, annak 8-10 darab elakadt kendő most is biztosan van a csatornabekötésében, hiszen tökéletesen sima cső csak elméletben létezik.

Győr+ 2020.12.20.

Elvitték az ötöslottó főnyereményét

Egy valakinek vélhetően sokkal több ajándék lesz a fa alatt, mint eredetileg tervezte, ugyanis a tegnapi ötöslottó sorsoláson egy telitalálatos szelvényt is kihúztak.

Mireider Máté 2020.12.11.

Nevessünk együtt erre a fura világra!

Szilveszteri játékot hirdetünk, amelyre mindenféle mobiltelefonnal készített videót várunk, ami lehet vicces, komoly és igazából olyan, amilyet csak ti szeretnének. Szerintünk nevessük ki ezt a fura világot most együtt!

Hirdetés