myPatent applikáció, a jövő biztonságának minősége

Légy Te a 2022. letöltő és nyerj laptopot!

Győr+
2022.02.09. 07:56
Hirdetés

A Patent Cégcsoport mindig élen járt a vagyonvédelmi fejlesztésekben. Nem véletlen, hogy Magyarországon a legkomplexebb, legsokoldalúbb telefonon és PC-n is jól működő ügyfélkiszolgáló applikációt is a Patent fejlesztette ki. Ezzel az applikációval, megelőzve a konkurenciát, a cégcsoport már a jövő biztonságának minőségét kínálja ügyfeleinek.

Hirdetés

A myPatent applikációt pár hónap alatt másfél ezren töltötték le. Érthető, hiszen az ingyenes app segítségével a Patent ügyfelek minden szerződésükhöz, számlájukhoz hozzáférhetnek. Fizethetnek elektronikusan, üzenetet kaphatnak és küldhetnek. Kérhetik a szolgáltatásukról szóló elektronikus beszámolókat, új szolgáltatást rendelhetnek. A myPatent applikáció lehetőséget teremt egy azonnali, gyors ügyfél-szolgáltató kapcsolatra.

A vagyonvédelmi cég 2022-ben szeretné megjutalmazni azt a letöltőt, aki a Győr Plusz játékának ideje alatt a 2022. lesz! Az applikáció letöltése és a regisztráció ingyenes. Sőt, azok is letölthetik az applikációt, és ismerkedhetnek vele, akik még nem a Patent ügyfelei.

A nyereményjáték részletei a Győr+ Facebook– és Instagram-bejegyzéseiben olvashatók:

A myPatent applikáció kibővítette az ügyfeleink lehetőségeit. Szeretik és használják, mert megkönnyíti a számlák kifizetését, a dokumentumok kezelését, az ügyintézést. Ma már egyetlen hatékony, modern vagyonvédelmi cég sem lehet meg ilyen alkalmazás nélkül. Ezért is javasoljuk mindenkinek, aki távfelügyeletet szeretne otthonába, cégéhez, nézzék meg jól, kit választanak! Milyen technikai eszközökkel, milyen személyi állománnyal és milyen digitális háttérrel rendelkezik az a cég, amelyikre családjuk, vállalkozásuk biztonságát bízzák? Természetesen nekem is van patentos riasztórendszerem, és myPatent applikációm, és szinte minden nap használom – osztotta meg Milkovics László, a Patent távfelügyelet ügyvezető igazgatója.

Hiszünk a biztonság minőségében, ezért is helyez nagy hangsúlyt a Patent a vagyonvédelmi szoftverek fejlesztésére. A myPatent applikációra nagy szükség volt már, hiszen ügyfeleink igénye az, hogy a lehető legmodernebb, leggyorsabb ügyfélkapcsolati applikáció is szolgálja őket. Házunkban mi is Patent SAS riasztórendszert telepíttettünk, és a myPatent nagy segítség abban, hogy minden szükséges információt azonnal megkaphassunk, hogy fizethessünk, vagy éppen módosítsuk a szolgáltatásainkat. Csak ajánlani tudom, hogy töltse le az, aki szeretné élvezni a biztonság minőségét – foglalta össze Trulik Marietta területi igazgató.

A játék szabályzata ide kattintva letölthető.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #nyeremény | #patent |