Nevessünk együtt erre a fura világra!

Győr+
2020.12.11. 13:11

Szilveszteri játékot hirdetünk, amelyre mindenféle mobiltelefonnal készített videót várunk, ami lehet vicces, komoly és igazából olyan, amilyet csak ti szeretnének. Szerintünk nevessük ki ezt a fura világot most együtt!

Hirdetés

A Győr+ Média szilveszteri játékot hirdet, amelyre vár mindenféle mobiltelefonnal készített videót, ami lehet vicces, komoly és igazából olyan, amilyet csak ti szeretnének. Szerintünk nevessük ki ezt a fura világot most együtt!

A hamarosan elköszönő esztendő többnyire olyan eseményeket, történéseket tartogatott, amelyekre a legrosszabb álmainkban sem gondoltuk volna. Viszont tényleg mindjárt vége, s ahogy az természetes: az új évre bizakodva, s reményekkel telve tekintünk.

Éppen ezért a Győr+ Média egy játékra hív mindenkit aki elég kedvet érez ahhoz, hogy egy mobiltelefonos videóban megmutassa milyen volt a home office, milyen kihívás elé állította az online oktatás a családot, vagy éppen mi volt a legemlékezetesebb karanténpillanata. Persze minket az is érdekel, mit vártok 2021-től, milyen fogadalmat mertek a médián keresztül is elárulni, s egyáltalán: mi a véleményetek úgy általában mindenről ami most történik. Egy kérésünk van csupán: olyan videót küldjetek el, amit szívesen viszontlátnátok, s vállaljátok hogy nyilvánosságra kerüljön. Kérlek kerüljétek a csúnya beszédet és bárminemű trágárságot. Ezt előre is köszi! 😉

Egy játékos egyébként egy videóval nevezhet csak, szóval muszáj lesz választanotok, mert aki többet küld, azt sajnos ki kell, hogy zárjuk a versenyből.

A videókat a 2021szilveszter@gmail.com e-mail címre várjuk, egészen december 18-án, 16 óráig. A legjobbat pedig a Győr+ Televízió szerkesztősége választja majd ki.

A legjobb videó készítőjének szilveszteri Pécsinger-italcsomagot ajándékozunk. A nyertes játékos kilétét és videóját majd december 23-án tesszük közzé. Az összes beküldött videó felkerül majd a Győr+ Televízió YouTube csatornájára, illetve azokat a Győr+ Televízió 2020. december 31-én és 2021. január 1-én, szilveszteri adásában műsorra tűzi.

Fontos, hogy a játékos a videó beküldésével egyidejűleg hozzájárul, hogy az általa készített audiovizuális felvételt a Győr+ Média ingyen és bérmentve, minden korlátozás nélkül, szabadon felhasználhatja saját felületein, kommunikációs csatornáin. A Győr+ Média jogosult a videókat cenzúrázni, tehát tényleg érdemes betartani amit fentebb kértünk.

Jó forgatást, jó mókázást, és nevessetek majd velünk együtt! 

A játék szabályzata ide kattintva olvasható.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #játék | #nyeremény | #szilveszter | #videó |