Címke: nagykövet
Hirdetés
Mireider Máté 2023.03.24.

Az osztrák nagykövetet fogadta a polgármester

Dr. Dézsi Csaba András a városházán fogadta dr. Alexander Grubmayrt, Ausztria magyarországi nagykövetét. A találkozón szóba került a gazdaság és a sport, de azok a fontos osztrák kötődések is, amelyek Győr múltját meghatározták.

Győr+ 2022.12.16.

Az egyetem fejlődésével ismerkedett India budapesti nagykövete

Dinamikusan fejlődőnek látta a Széchenyi István Egyetemet a győri campuson tett látogatásán Partha Satpathy, Indiai budapesti nagykövete, aki tájékozódott az intézmény műszaki-mérnöki területeken felhalmozott tudásáról, valamint vállalkozásokkal meglévő szoros kapcsolatáról.

Győr+ 2022.11.08.

A brit nagykövethelyettes tartott előadást a SZE-n

Az Egyesült Királyság globális térben betöltött szerepéről, hazánk és a szigetország diplomáciai kapcsolatának fontosságáról és a hallgatók jövőjéről is beszélt előadásában Andrew Davidson brit nagykövet-helyettes a Széchenyi István Egyetemen. A diplomata elismerően nyilatkozott az intézmény fejlettségéről.

J. Kovács Andrea 2022.09.01.

Győrbe látogatott a lengyel nagykövet

Sebastien Keciek, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete csütörtökön Győrbe látogatott. A fiatal diplomata a II. világháború kitörésének napján a temetőben lerótta kegyeletét az áldozatok előtt. Ezután a Városházán folytatott megbeszélést dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel, dr. Pergel Elza és Radnóti Ákos alpolgármesterekkel.

Németh Boglárka 2022.07.12.

Díjazták a kicsinagykövetet és a kicsiattasékat

Nagy siker a Magyarság Kicsinagykövete című program, ami egy kihagyhatatlan lehetőség a tanárok, az iskolák, a szülők és a diákok számára, hogy az iskolai oktatáson túl ismereteket adjon át, miközben erősíti a fiatalokban a hazaszeretet, a kultúra és a sport szeretetét, kihangsúlyozva a család fontos szerepét. Az élményközpontú és szórakoztató programot 10-12 éves diákoknak hirdették és rendezték meg felmenő rendszerben.

Pécskai István 2022.06.16.

A belga nagykövetet fogadta a győri polgármester

A győri Városházán fogadta dr. Dézsi Csaba András polgármester a belga nagykövetet. Siegfried Peinennek nagyon tetszik Győr, nagy örömére végre el tudott látogatni a Rába-parti városba. A felek a jövőbeni lehetséges gazdasági együttműködésről tárgyaltak.

MTI 2022.03.01.

Nagyköveti értekezletet tartott Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök kedden reggel Magyarország nagyköveteinek tartott előadást a következő időszakban előttük álló feladatokról a Külgazdasági és Külügyminisztérium misszióvezetői értekezletén - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Hirdetés