Címke: maraton
Hirdetés
Nagy Roland 2022.04.21.

Félmaraton villanyfényes útvonalon

A győri Büchl Félmaraton az ország egyik komoly múltra visszatekintő futóversenye a 21 kilométeres távon. Az első ilyen megmérettetést 2000-ben rendezték, idén pedig huszadik alkalommal állhatnak majd rajthoz a résztvevők különleges helyszínen és szokatlan időpontban.

Győr+ 2021.10.27.

Rekord összegű adomány gyűlt össze

Több mint 6 millió forint készpénzadományt adtak át a BioTechUSA Ultrabalaton Charity ünnepélyes díjátadóján. A futóktól összesen 1 159 000 forint gyűlt össze, melyet a BioTechUSA 5 000 000 forinttal egészített ki társadalmi felelősségvállalási programja részeként. Az összeget a három legtöbb közönségszavazatot elért alapítvány között osztották szét. Az első helyezett a győrújbaráti Egy a világunk Alapítvány lett.

Győr+ 2021.05.08.

Újabb két győri arany a maraton magyar bajnokságról

A Csay Renáta - Czéllai-Vörös Zsófia páros, valamint Erdélyi Tamás is a dobogó legfelső fokára állhatott fel délelőtt a Győrben zajló kajak-kenu országos maraton bajnokság szombati második napján. Boros Adrián a tegnapi arany után egy szépen csillogó ezüsttel folytatta.

Nagy Roland 2019.11.24.

Lefutotta a New York maratont

A világ egyik legismertebb futóversenyének a New York maratonnak idén több magyarral együtt győri résztvevői is voltak. A GYAC Futóklubját is vezető Nagy Ritának régi álma vált valóra azzal, hogy ott lehetett az 53 ezer fős mezőnyben.

Hirdetés