Címke: maraton
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.08.30.

Négy győri kajakossal rajtol a maraton világbajnokság

Éppen csak véget ért a gyorsasági kajak-kenu világbajnokság, holnap máris kezdődik a maraton vb Dániában! Csütörtöktől vasárnapig négy győri versenyzőnek drukkolhatunk az újabb világeseményen, Kolding városában.

Győr+ 2023.06.14.

Legendás győri maratonista a Spíler ma esti vendége

Országos maratoni csúcsát 27 éven át nem tudta megdönteni senki, és a mai napig az ő nevéhez fűződik a legjobb magyar olimpiai helyezés a hosszútávfutók klasszikus távján. A Spíler ma esti vendége Földingné Nagy Judit! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Szigeti Sándor 2023.05.25.

Több ezer kajakost várnak péntektől Győrbe

Május 26-28. között a Mosoni-Dunán rendezik a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságot, amelynek hagyományosan Győr ad otthont. Az ország legjobbjaival idén is az Aranyparton találkozhatunk.

Nagy Roland 2022.04.21.

Félmaraton villanyfényes útvonalon

A győri Büchl Félmaraton az ország egyik komoly múltra visszatekintő futóversenye a 21 kilométeres távon. Az első ilyen megmérettetést 2000-ben rendezték, idén pedig huszadik alkalommal állhatnak majd rajthoz a résztvevők különleges helyszínen és szokatlan időpontban.

Győr+ 2021.10.27.

Rekord összegű adomány gyűlt össze

Több mint 6 millió forint készpénzadományt adtak át a BioTechUSA Ultrabalaton Charity ünnepélyes díjátadóján. A futóktól összesen 1 159 000 forint gyűlt össze, melyet a BioTechUSA 5 000 000 forinttal egészített ki társadalmi felelősségvállalási programja részeként. Az összeget a három legtöbb közönségszavazatot elért alapítvány között osztották szét. Az első helyezett a győrújbaráti Egy a világunk Alapítvány lett.

Győr+ 2021.05.08.

Újabb két győri arany a maraton magyar bajnokságról

A Csay Renáta - Czéllai-Vörös Zsófia páros, valamint Erdélyi Tamás is a dobogó legfelső fokára állhatott fel délelőtt a Győrben zajló kajak-kenu országos maraton bajnokság szombati második napján. Boros Adrián a tegnapi arany után egy szépen csillogó ezüsttel folytatta.

Hirdetés