Címke: Lurkó Alapítvány
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.02.16.

Jótékony kőleves főtt a vásárcsarnoknál

Jótékony levesfőzést és levesosztást szerveztek pénteken a győri vásárcsarnokban. A piac néhány zöldség-gyümölcs és húskereskedője a Kőleves című mese alapján összeadta az alapanyagokat és mintegy 300 adag levest készíttettek el a korábbi csarnokbeli lecsófőző verseny győztesével. A leveseket 100 forintért kínálták a piacra látogatóknak, a befolyt összeggel pedig a Lurkó Alapítványt támogatják a jótékony kereskedők.

Molnár Zsuzsanna 2023.07.03.

Önkénteseket keres a Lurkó Alapítvány

A Lurkó Győri Kórház Gyermek Osztályért Alapítvány csaknem 21 éve létezik, de elnöke, Zajovicsné Vizer Bernadett még mindig lelkesen, sokszor elérzékenyülve mesél hivatásáról.

Havassy Anna Katalin 2023.06.06.

400 macit gyűjtöttek a beteg gyermekeknek a rendőrök

A „Maci Kórház Menjünk Együtt Haza” kezdeményezés egyre inkább sikeres, ami mutatja, hogy az emberek szeretettel és figyelemmel fordulnak a kórházban lévő beteg gyermekek felé. Nincs ez másként a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon sem, amelynek a dolgozói több mint 400 macit gyűjtöttek össze és adtak át a Lurkó Alapítványnak.

Ficsór Dávid 2022.05.22.

Húszéves a Lurkó Alapítvány

Két évtizeddel ezelőtt egy szőnyeg leterítésével indult, ma pedig már játszóházak, játszótér, rengeteg speciális eszköz és sok ezer gyermek mosolya fémjelzi a Lurkó Alapítvány munkáját.

Ficsór Dávid 2022.03.29.

Önkénteseket toboroz a Lurkó Alapítvány

Önkéntesek jelentkezését várja a Lurkó Alapítvány a győri kórházba. A szervezetnek közel 50 önkéntese van, de a koronavírus járvány miatt az eddig erős bázist jelentő idősebb korosztály érthető módon nem vállal annyi szerepet, mint a vírushelyzet előtt. Épp ezért kéri a győriek, Győr környékén élők segítségét a Lurkó Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Havassy Anna Katalin 2020.12.08.

Még adhatsz lélegzetvételnyi szeretetet

Ahogy arról már többször beszámoltunk, közös jótékonysági akcióban fogott össze a Lurkó Alapítvány és a Győr+ Média. Szeretnénk ha sikerülne az álom és megvásárolhatnánk azt a három eszközt, amely összesen 2 millió forintba kerül. Most mindenki tehet egy cseppnyi csodát.

Győr+ 2020.11.28.

Gyermekek a gyermekekért: csodás összefogás Győrben

Többször hírt adtunk már róla, s még nagyon sokszor emlegetni fogjuk, hogy a Lurkó Alapítvánnyal összefogva a Győr+ Média nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy segít összegyűjteni 2 millió forintot a győri Gyermekosztály számára. Szombat reggel kaptunk egy kedves levelet, amin őszintén meghatódtunk!

Kárpát Zsolt 2020.04.22.

A mese erejével segítenek

A mesének mindig van segítő ereje, ezért is tartják fontosnak a Lurkó alapítvány önkéntesei, hogy ha személyesen nem is, virtuális módon tudják segíteni a kórházban lévő gyerkőcöket.

Győr+ 2020.04.06.

A szárnyas farkas segít a gyerekeknek

Az elmúlt hetekben az emberek figyelme a kórházak felé irányul. Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány ügyvezetője a kórháznak és az egészségügynek szánt adományokról beszélt a Győr+ Médiának.

Hirdetés