Címke: Kuopio park
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.10.19.

„A türelem parkolólemezt terem”

A Kuopio parkba tervezett parkolólemez építése jó ütemben halad, a betonozási munkálatok várhatóan október végén befejeződnek, így a nagy tömegű építőanyag-szállítások is lecsökkennek. Eddig mintegy 900 m3 betont építettek be, ami mintegy 2000 tonnát nyom.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Újabb fázisban a parkoló- és parkfejlesztés

Újabb fázisba lépett a parkoló- és parkfejlesztési projekt Adyvárosban, erről az útkezelő intézményvezetője beszélt a Győr Plusznak. Máthé-Tóth Péter elmondta, hétfőtől munkaterületté vált a Kodály Zoltán utca 22-32. előtti, park felőli merőleges parkolók teljes területe, mert kiszélesítik az utcasávot és a házak előtti járda is szélesebb lesz.

Győr+ 2022.09.17.

Újabb szakaszon kezdődik átépítés Adyvárosban

A 2,5 milliárd forint összegű, állami támogatásból megvalósuló parkolólemez építés, meglévő parkolási rend átépítése és a Kuopio park modernizációjának beruházása újabb mérföldkőhöz érkezett.

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Győr+ 2022.05.20.

Aszfaltozás Adyvárosban

Aszfaltozási munkálatokat végeznek pénteken Adyvárosban, a Kodály Zoltán utca 2-10 számú épületek előtt, valamint a Földes Gábor utca páratlan oldala mögötti szervizúton is.

Győr+ 2022.05.12.

Kezdődik a Kuopio parki parkolólemez építése

Lezárult a közbeszerzési eljárás a Kuopio parki parkolólemez megépítése kapcsán. A Győri Útkezelő Szervezet pénteken adja át a területet a nyertes FODOR Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az FK System Építői Kft. konzorciumnak a kivitelezés megkezdésére.

Földvári Gabriella 2022.03.10.

Kezdődik a parkolóhelyek kiépítése a Kodályon

Március 10-én, csütörtökön megkezdődik az útépítés a Kuopio park Ifjúság körút felőli végén. Már kihelyezték a munkálatokra figyelmeztető táblákat.

Földvári Gabriella 2022.03.08.

Átültetik a fákat a Kuopio parkban

A Kuopio park fejlesztése kapcsán indokolt volt néhány fa átültetése, valamint kivágása. Kedden hét fát ültet át a parkból Adyváros más területére a Győri Útkezelő Szervezet.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.17.

Kuopio park: pénteken nyit az ideiglenes parkoló

Indulnak az adyvárosi parkolólemez tényleges előkészítő munkálatai, pénteken megnyitják a park közepén kialakított ideiglenes parkolókat. Erről az Útkezelő Szervezet intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, néhány hétig 68 pluszparkoló áll a környéken lakók rendelkezésére, aztán indul a Kodály Zoltán utcai parkolási rendszer átalakítása. A szakember kiemelte, az ideiglenes parkolókat körbekerítették és külön megvilágítást is kapott a placc.

Hirdetés