Címke: Kuopio park
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.07.17.

Már használható a Kodály Zoltán parkolóház

Hétfőn délutántól birtokba vehették az autósok a Kuopio-parkban épült új parkolólemezt. Két szinten összesen 99 gépjárműnek biztosít parkolási lehetőséget az új létesítmény, melyet Kodály Zoltán parkolóháznak neveztek el.

Győr+ 2023.07.10.

Lakossági fórum a Kuopio parkban

Győr egyik országgyűlési képviselője a megújult parkban tart lakossági fórumot, ahol a működési rendről lesz szó elsősorban.

Győr+ 2023.07.06.

Újabb csodás parkkal gazdagodott Adyváros

Újabb csodás parkkal gazdagodott Győr és Adyváros, hétfő óta lehet használni a parkoló lemezhez kapcsolódóan megszépült Kuopio Parkot, ahol többek között egy 333 méter hosszú rekortán borítású futópálya is készült.

Földvári Gabriella 2023.07.03.

Csodálatosan megújult a Kuopio park

Hihetetlen fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban az adyvárosi Kuopio park, melyet mától birtokba is vehetnek a környéken élők, a győriek. A parkolólemez átadására sem kell már sokat várni.

Győr+ 2023.06.23.

Július harmadikán nyit a Kuopio park

A Kuopio park és környezetében megvalósuló parkolási és parkfejlesztési projekt a végéhez ért. A Földes Gábor utcai és a Kodály Zoltán út 2-32. előtti parkolásfejlesztés már megkapta a hatósági engedélyt a használatra. A park területén lévő játszótér és park műszaki átadás-átvételi eljárása jelenleg tart, június 30-án zárul le az átvétel eljárása.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.09.

Radnóti: Ha egy munka elindul, azt értékelni kell!

Elsősorban sportos témákról beszélt az alpolgármesteri viziten Radnóti Ákos csütörtökön a Győr+ Rádióban. A műsorban szó esett ugyanakkor városi fejlesztésekről is, így a Kuopio parkban zajló beruházásnak, de a többi között a Grabo-sátor felújításának a jelenlegi helyzetét is ismertette a városvezető.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.03.

Adyvárosi fejlesztéseket jártak be a képviselők

Jó ütemben készül az adyvárosi parkolólemez és a parkfejlesztés is. Ezt mondták a Győr+ Médiának az országgyűlési és az önkormányzati képviselő pénteken. Kara Ákos, a beruházás kezdeményezője és dr. Szálasy László, akinek körzetét szintén érinti a két és félmilliárd forint értékű fejlesztés közösen járták be a Kuopio parkot és környékét. A beruházás keretében nem csak parkolólemez épül, de a Kodály Zoltán és a Földes Gábor utcákban is új parkolóhelyeket alakítottak ki, sőt a park eddig elhanyagoltabb részét is modernizálják. Az adyvárosi projekt a tervek szerint nyárra készül el.

Földvári Gabriella 2023.01.18.

Jól halad a Kuopio park fejlesztése

Javában zajlik az adyvárosi Kuopio park fejlesztése, mint arról már többször beszámoltunk, 2,5 milliárd forintból parkolólemez épül és a parkot is fejlesztik. Radnóti Ákos alpolgármester, aki Adyváros egyik önkormányzati képviselője is, szerdán a munkálatok menetéről számolt be.

Földvári Gabriella 2022.10.19.

„A türelem parkolólemezt terem”

A Kuopio parkba tervezett parkolólemez építése jó ütemben halad, a betonozási munkálatok várhatóan október végén befejeződnek, így a nagy tömegű építőanyag-szállítások is lecsökkennek. Eddig mintegy 900 m3 betont építettek be, ami mintegy 2000 tonnát nyom.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Újabb fázisban a parkoló- és parkfejlesztés

Újabb fázisba lépett a parkoló- és parkfejlesztési projekt Adyvárosban, erről az útkezelő intézményvezetője beszélt a Győr Plusznak. Máthé-Tóth Péter elmondta, hétfőtől munkaterületté vált a Kodály Zoltán utca 22-32. előtti, park felőli merőleges parkolók teljes területe, mert kiszélesítik az utcasávot és a házak előtti járda is szélesebb lesz.

Hirdetés