Hirdetés
Címke: köszöntés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Egyetemi bajnok kéziseket köszöntöttek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon első helyezést elért Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapatát köszöntötte pénteken a polgármester és a területet felügyelő alpolgármester. Dr. Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos személyesen gratuláltak a gárdának és adták át a város ajándékcsomagját a sportolóknak és vezetőiknek. A polgármester kiemelte, ezek a fiatal sportolók a többi fiatal számára lehetnek példaképek, amellett, hogy Győrnek is komoly büszkeséget szereztek.

Ficsór Dávid 2022.06.07.

Elismerték az ETO-s hölgyek sikereit

A sportos keddi nap az ETO FC Győr női labdarúgócsapatának köszöntésével zárult a Városházán. Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester méltatta a Magyar Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes gárdát délután.

Németh Boglárka 2022.03.29.

A nyugdíjba vonuló óvodavezetőt köszöntötte az alpolgármester

Az Erzsébet Ligeti Óvoda Szivárvány tagóvodájának vezetőjét nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte Radnóti Ákos alpolgármester kedd reggel. Etler Zsuzsanna 10 éve vezeti az intézményt, áldozatos munkáját Győr Város Ezüst Emlékérmével ismeri el Dr. Dézsi Csaba András polgármester, melyet az oklevél és egy csokor virág társaságában a körzet önkormányzati képviselője Radnóti Ákos adott át.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.16.

80 éves az ETO-elnök, aki csodát tett Győrben

Március 15-én ünnepelte 80. születésnapját a győri labdarúgósport egyik legkiemelkedőbb alakja, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi elnökségi tagja. Szániel János ügyvezető elnöki munkássága idején élte át legsikeresebb korszakát a Rába ETO, volt elnöke a labdarúgóligának, tagja a szövetség elnökségének és az olimpiai bizottságnak is.

Ficsór Dávid, Pécskai István 2021.12.09.

A Városházán köszöntötték a Győri Úszó SE versenyzőit

Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester köszöntötte a Városházán a Győri Úszó SE sportolóit, akik a Kazanyban rendezett rövid pályás Európa-bajnokságon, illetve a kaposvári rövid pályás ob-n is kiemelkedő eredményeket értek el.

Győr+ 2021.11.17.

95 esztendős győri lakost köszöntöttek

Dr. Pergel Elza, Győr város alpolgármestere köszöntötte, emléklappal, tortával és virággal lepte meg Horváth Lászlóné Editet, aki 95. születésnapját ünnepelte.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat