Címke: köszöntés
Hirdetés
Fotó és szerző: Pécskai István 2023.09.21.

A városházán köszöntötték a remeklő győri kajak-kenusokat

Radnóti Ákos alpolgármester és Patkás Tamás parasport-nagykövet a városházán köszöntötte a Graboplast Győri Vízisport Egyesület sportolóit. A kajak-kenusok rászolgáltak az elismerésre. Az elmúlt időszakban kiemelkedően szerepeltek a felnőtt gyorsasági világbajnokságon, a párizsi előolimpián, a maraton Európa-bajnokságon, valamint az ifjúsági és U23-as gyorsasági vb-n, illetve Eb-n.

Pécskai István 2023.06.15.

Laci bácsi 95 évesen tornázással tartja magát formában

Kilencvenöt éves lett Domonkos László, akit ez alkalomból Radnóti Ákos alpolgármester és Adyváros önkormányzati képviselője köszöntött a szépkorú férfi Ifjúság körúti panellakásában. Laci bácsi évtizedeken keresztül dolgozott testnevelő tanárként, és különböző sportágak edzőjeként, vezetőjeként. A sport mindig is központi szerepet játszott az életében.

Pécskai István 2023.06.08.

A bajnok győri tekéseket köszöntötték

Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester az Ipartechnika Győr SE női tekecsapatát köszöntötte a városházán. A győri tekések a hazai és a nemzetközi porondon is kiemelkedően szerepelnek, a 2022/23-as Szuperliga-kiírás csapatbajnokságában meggyőző teljesítménnyel diadalmaskodtak idehaza.

Győr+ 2023.05.17.

Változik a győri futballfieszta időpontja

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozata értelmében változik a vasárnapra tervezett ETO-s focidélután menetrendje. Mind a női, mind a férfi találkozó kezdési időpontja, ezzel együtt bajnokaink köszöntése is új időpontban lesz.

Győr+ 2023.03.14.

SZE: Professzorokat köszöntöttek

Megható ünnepség keretében köszöntötték a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának két meghatározó professzorát, dr. Bihari Mihályt 80. és dr. Lévayné dr. Fazekas Juditot 65. születésnapja alkalmából. Az eseményen kollégái méltatták az ünnepelteket.

Hajba Ferenc | Illusztráció: Depositphotos 2023.03.08.

Személyes hőseink: a nők!

Szinte minden férfiember megrögzött vágya a nők lelkének megfejtése. Kudarcos kaland ez, mert egyrészt úgysem sikerülhet, másrészt a nő nem keresztrejtvény. Nem megfejteni kell, hanem szeretni. Megérteni, meghódítani, elbűvölni, segíteni, meg persze a szemébe is mondani, ha méltatlan velünk.

Garamvölgyi Imre 2023.02.04.

Marika néni 100 éves lett

Győri otthonában köszöntötte dr. Dézsi Csaba András polgármester Dunszt Józsefnét, aki január 21-én töltötte be 100. életévét. Marika néni a mai napig ellátja magát, gobelinképeket készít, és mindennap olvas a Bibliából.

Ficsór Dávid 2023.01.19.

A Győri Úszó SE kiválóságait köszöntötték a Városházán

Kiválóan szerepeltek a győri úszók a tavaly november végi kaposvári Rövidpályás Országos Bajnokságon. A megmérettetés legjobb vidéki csapatát csütörtökön dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester és Patkás Tamás, Győr parasport nagykövete köszöntötte a Városházán.

Pécskai István 2022.09.07.

A remeklő győri sportolókat köszöntötték

A világ- és Európa-bajnokságon eredményes győri sportolókat köszöntötték a Városházán. A kajak-kenusok, a tornászok, az úszók és a teniszezők is kiemelkedően szerepeltek az elmúlt időszakban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Egyetemi bajnok kéziseket köszöntöttek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon első helyezést elért Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapatát köszöntötte pénteken a polgármester és a területet felügyelő alpolgármester. Dr. Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos személyesen gratuláltak a gárdának és adták át a város ajándékcsomagját a sportolóknak és vezetőiknek. A polgármester kiemelte, ezek a fiatal sportolók a többi fiatal számára lehetnek példaképek, amellett, hogy Győrnek is komoly büszkeséget szereztek.

Hirdetés