A bajnok győri tekéseket köszöntötték

Pécskai István Mekliz Fotó
2023.06.08. 17:20

Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester az Ipartechnika Győr SE női tekecsapatát köszöntötte a városházán. A győri tekések a hazai és a nemzetközi porondon is kiemelkedően szerepelnek, a 2022/23-as Szuperliga-kiírás csapatbajnokságában meggyőző teljesítménnyel diadalmaskodtak idehaza.

A csapat játékoskeretét Domján Tímea, dr. Frank Noémi, Horváth Sarolta, Istenes Hanna, Lakatos Dominika, Sass Edit, Tóth Katalin és Tóth-Móricz Kata alkotja, a szakmai stábban pedig Anduskáné Cseh Anikó (elnök), Kovács Réka (titkár), Koppányiné Simon Csilla (szakmai vezető), illetve Nagy László (edző) nevéhez fűződnek a bravúros eredmények.

,,Az elmúlt időszakban többször köszönthettem a tekéseket a városházán, hiszen rendre jól teljesítenek. Olyan létesítményben edzenek és játsszák a mérkőzéseiket, amely a város, a Győr-Szol tulajdona, s egy modern épületről van szó. Tavaly itt rendeztük a Bajnokok Ligája döntőjét, ami fantasztikus esemény volt. Anduskáné Cseh Anikó elnökasszony remekül menedzseli a csapatot, megérdemelten kapta meg a Győr Sportjáért díjat. Az Ipartechnika SE minta lehet minden győri egyesület számára. Fontos az utánpótlás, bízunk benne, hogy minél több fiatal kezdi el űzni ezt a sportágat, ha látják, hogy a győriek milyen sikeresen szerepelnek” – mondta Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester, aki hozzátette, gyerekkorától kezdve jár tekemérkőzésekre, s saját maga is szívesen űzi a sportágat.

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt, Pécskai István

Kapcsolódó témák: #híradó | #köszöntés | #teke |