Hirdetés
Címke: kitüntetés
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.08.27.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Bellai Eszter

Bellai Eszter operaénekes, a Győri Nemzeti Színház magánénekese, Örökös tagja augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át prof. dr. Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető miniszterétől pénteken a pesti Vigadóban.

Farkas Mónika 2021.08.27.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Fűke Géza

Fűke Géza klarinétművész, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést vehette át prof. dr. Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető miniszterétől pénteken a pesti Vigadóban.

Győr+ 2021.07.29.

Életműdíjat kapott a Széchenyi István Egyetem Turizmus Tanszékének oktatója

Az egyik legmagasabb szakmai elismerést, a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete életműdíját vehette át nemrégiben Szalai Zoltán, a győri Széchenyi István Egyetem Turizmus Tanszékének tanszéki mérnöke. A címzetes mesteroktató több mint egy évtizede tanítja a hallgatókat az ételkészítés fortélyaira.

Győr+ 2021.03.25.

Ablonczyné dr. Mihályka Lívia: mutatja az utat a tehetségeknek

„Mindig sokat gondolkodtam azon, hogyan lehet a tehetségeknek utat mutatni. Nagy eredménynek érzem, hogy kutatócsoportomban egykori tanítványaim vesznek körül” – vallja Ablonczyné dr. Mihályka Lívia, a győri Széchenyi István Egyetem professzora, akinek kiemelkedő kutatói, oktatói és tehetséggondozó tevékenysége, valamint a Nemzetközi Tanulmányok és Kommunikáció Tanszék megszervezésében vállalt szerepe elismeréseként a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából.

MTI 2021.03.15.

Elismerések az ünnep alkalmából

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából miniszteri művészeti kitüntetéseket ítélt oda.

Győr+ 2020.08.18.

Szent István szellemében telt a megyei díszközgyűlés

„Magyarország ma azért létezhet még, mert az előttünk járó nemzedékek, amikor kellett, kiálltak az országért, és megőrizték azokat az alapokat, amelyeket Szent István tett le. Ezt a hazát pedig ma is a magyar emberek hite, életereje és anyanyelve élteti”- hangzott el a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat ünnepi díszközgyűlésén, kedden.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat