Címke: kitüntetés
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.30.

Kitüntették a győri plébánost

A magyar állam Fraknói Vilmos-díjjal ismeri el azokat, akiknek munkássága kiemelkedő a katolikus teológia, filozófia vagy az egyháztörténelem területén, illetve akik tevékenységükkel előmozdították a magyar vallási élet megújulását és a teológia oktatásának fejlődését. A kitüntetetteknek november 28-án Soltész Miklós államtitkár és Fürjes Zoltán helyettes államtitkár Budapesten adta át a rangos elismerést. Az idei négy díjazott egyike dr. Lukácsi Zoltán kanonok-plébános, főiskolai tanár.

MTI 2023.11.14.

Szijjártó: Magyarország és az Audi együttműködése párját ritkító sikertörténet

Magyarország és az Audi együttműködése párját ritkító sikertörténet, a német autóipari vállalat fontos szerepet töltött be abban, hogy hazánk gazdasága az utóbbi évek válságaiból rendre megerősödve tudott kikerülni - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, ahol kitüntette Alfons Dintnert, az Audi Hungaria Zrt. igazgatósági elnökét.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.04.

Páratlan primások, avagy akikre büszkék lehetünk

Kitűnő vállalkozók, tudós nagymesterek, sportolók, zenészek, vagy éppen a kultúra követei – szuperlatívuszokban lehetne írni azokról, akik kiérdemlik a Prima-díjat, melyet 2023-ban november 3-án vehettek át az arra érdemesek térségünkben. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete idén is a Zsinagógába várta a kitüntetetteket és kísérőiket.

J. Kovács Andrea 2023.10.30.

A patika, ahol nem csak gyógyszert adnak

A régi csanaki ház romantikus nagy kertjével az időtlenség érzetét kelti a látogatóban. Rozi, a barátságos fehér kutya egészen a bejáratig kísér, ahol gazdasszonya, dr. Törzsök Ferencné dr. Szilágyi Erzsébet fogad.

Győr+ 2023.10.25.

Életmű díjjal tüntették ki Bellai Esztert

Fergeteges gálakoncerttel ünnepelték a világhírű magyar operettet október 24-én, kedden a Budapesti Operettszínházban, ahol a Musica Hungarica Kiadó Életmű díjával Bellai Eszter operaénekest, a Győri Nemzeti Színház örökös tagját tüntették ki művészete elismeréseként.

Győr+ 2023.10.24.

Győri elismerések a főigazgatóságon

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állománya is tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt. A katasztrófavédelem székházában október 19-én megtartott ünnepi állománygyűlésen elismeréseket is átadtak a legkiválóbbaknak.

Földvári Gabriella 2023.09.26.

Aktívan tevékenykednek városrészükért

A keddi közgyűlés kezdetén dr. Dézsi Csaba András polgármester városrészekért díjakat adott át azok számára, akik sokat tettek városrészükért.

Győr+ 2023.08.31.

Dollinger-díjat kapott dr. Gunther Tibor

Dr. Gunther Tibor PhD traumatológiai, ortopédiai és kézsebészeti szakmacsoport-vezető főorvos, egyetemi docens, a Petz Aladár Egyetemi Kórház oktatási igazgatóhelyettese vette át idén Magyarország legrangosabb ortopéd-szakmai elismerését, a Dollinger-díjat a Magyar Ortopéd Társaság 64. éves kongresszusán Egerben.

Hirdetés