Hirdetés
Címke: kitüntetés
Hirdetés
Győr+ 2022.05.25.

Ismét kitüntették Vida Boglárkát, az ETO focistáját

Vida Boglárka, az ETO FC Győr női labdarúgója újra elnyerte a ,,Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója" díjat. Minderről iskolája, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium számolt be a közösségi oldalán.

Győr+ 2022.03.15.

Kiosztották az ünnepi városi díjakat

Ebben az esztendőben is kiosztották március 15-én a városi díjakat, a díszpolgári címeket, a Pro Urbe-elismeréseket, illetve kitüntették a sajtó munkatársait is.

Győr+ 2021.10.25.

Kitüntették Szabó Magda és Szerb Antal fordítóját

A Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetést nyújtotta át hétfőn a londoni magyar nagykövetségen Kumin Ferenc nagykövet Len Rix műfordítónak, aki olyan magyar irodalmi klasszikusokat fordított angol nyelvre, mint Szerb Antal Utas és holdvilág című regénye, vagy Szabó Magdától Az ajtó.

Farkas Mónika 2021.08.27.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Bellai Eszter

Bellai Eszter operaénekes, a Győri Nemzeti Színház magánénekese, Örökös tagja augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át prof. dr. Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető miniszterétől pénteken a pesti Vigadóban.

Farkas Mónika 2021.08.27.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Fűke Géza

Fűke Géza klarinétművész, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést vehette át prof. dr. Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető miniszterétől pénteken a pesti Vigadóban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat