Címke: kézművesség
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.08.25.

Szombaton ismét lesz piac Ménfőcsanakon

Hetedik alkalommal rendeznek kézműves és termelői piacot Ménfőcsanakon, a Bezerédj-kastély udvarán augusztus 27-én, szombaton 9-12 óráig.

Földvári Gabriella 2021.12.09.

Ünnep a kamarában

Kettős ünnepet tartottak szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Mindkét esemény hagyomány már a szervezet életében, egyrészt adventi vásárral várták az érdeklődőket, másrészt az önkéntes kamarai tagságuk kerek évfordulóját ünneplő vállalkozásokat köszöntötték.

Garamvölgyi Imre 2021.10.30.

Piacnyitás Csanakon

Közel fél éves előkészítő munka után, október utolsó szombatján megnyílt Ménfőcsanakon a termelői piac. A Bezerédj-kastély kertjében megrendezett vásárt számos látványos produkció is színesítette.

Ficsór Dávid 2021.09.04.

A kenyeret és a kézművességet ünneplik

Elkezdődött a Széchenyi téren a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó. A hagyományoknak megfelelően megnyitóval vette kezdetét a csaknem 20 éves múltra visszatekintő rendezvényt.

Földvári Gabriella 2021.08.31.

A kenyér ünnepe a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez.

Tóth Vivien 2021.08.11.

Hat fejlesztő hatás, amit a gyurma nyújt a gyermeknek

A gyurmázás remek szórakozás a kisgyerekek körében, amit már másfél éves kor után bátran megismertethetünk velük. Amellett, hogy felfedezi a képzelőerejének a határait, játékosan fejleszt és nyugtató hatással van az idegrendszerre is.

HAK 2021.06.27.

Szent László hagyománya ma is él!

A győri Szent László Napokat minden évben sokan várják, korosztálytól függetlenül. Szerencsére a koronavírus-járvány most nem szabott akadályt a megtartásához, így színes programokkal, vásári kavalkáddal és lovagkori kalandokkal várnak minden érdeklődőt a szervezezők, továbbra is.

Németh Boglárka 2021.06.17.

Egy napra bárki méhész lehetett

Nyitott Műhelyek napját tartott a napokban a Magyar Kézműves Szövetség, a kézművesség világnapja alkalmából.

Földvári Gabriella 2020.11.01.

Lélekkel készülő gyertyák

Révfalu kedvelt utcájában, egy melléképületben működik a Boldogasszony gyertyaöntő műhely. Schwarczné Vince Andrea négy éve, hobbiból kezdett gyertyákat önteni, mára kitanulta a mesterség fogásait és önálló vállalkozóként készíti egyedi gyertyáit.

Hirdetés