Címke: kézművesség
Hirdetés
Győr+ 2024.04.02.

Készítsünk együtt fonalból díszt!

Fonalból díszeket készíteni az egyik legjobb szórakozás! Nem is kell hozzá sok minden: fonal, kézügyesség, jókedv és rengeteg kacagás! Mutatjuk a részleteket!

Csollán Tamara 2023.07.13.

Nyári Fabrikáló Gyirmóton

Kézműveskedni várják a lurkókat a Győri Szabó József Művelődési Házban (9019 Győr-Gyirmót, Szent László út 35-37.)

Földvári Gabriella 2023.03.31.

Kinyitott a húsvéti vásár

Az Arany János utcában, és a Baross úton a Csónakos szobor körül megnyílt a húsvéti vásár, ahol április 8-ig ingyenes programok is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Bodrogi Sára 2022.12.19.

Gyerekekkel elkészíthető ajándékok

Az ünnepek előtti rohanásban néhány dolgot hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatokra hagyni, például az ajándékokat. Ha a gyerekekkel készítenénk el gyorsan valamilyen meglepetést, itt az inspiráció!

Bodrogi Sára 2022.12.01.

Karácsonyi dekoráció tobozból

Nem attól lesz szép az ünnepi dekoráció, hogy sok pénzt költünk rá. Vannak pénztárcabarát módszerek is arra, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljunk az otthonunkba: tobozból például mi magunk is sokféle mutatós díszt készíthetünk.

J. Kovács Andrea 2022.08.25.

Szombaton ismét lesz piac Ménfőcsanakon

Hetedik alkalommal rendeznek kézműves és termelői piacot Ménfőcsanakon, a Bezerédj-kastély udvarán augusztus 27-én, szombaton 9-12 óráig.

Földvári Gabriella 2021.12.09.

Ünnep a kamarában

Kettős ünnepet tartottak szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Mindkét esemény hagyomány már a szervezet életében, egyrészt adventi vásárral várták az érdeklődőket, másrészt az önkéntes kamarai tagságuk kerek évfordulóját ünneplő vállalkozásokat köszöntötték.

Garamvölgyi Imre 2021.10.30.

Piacnyitás Csanakon

Közel fél éves előkészítő munka után, október utolsó szombatján megnyílt Ménfőcsanakon a termelői piac. A Bezerédj-kastély kertjében megrendezett vásárt számos látványos produkció is színesítette.

Ficsór Dávid 2021.09.04.

A kenyeret és a kézművességet ünneplik

Elkezdődött a Széchenyi téren a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó. A hagyományoknak megfelelően megnyitóval vette kezdetét a csaknem 20 éves múltra visszatekintő rendezvényt.

Földvári Gabriella 2021.08.31.

A kenyér ünnepe a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez.

Hirdetés