Címke: kérdőív
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.10.

Dr. Dézsi: Szintet lépünk és előre megyünk!

A nehézségek ellenére a legsikeresebb négy esztendőt tudhatja maga mögött Győr városa, folyamatosan zajlottak a fejlesztések az elmúlt időszakban, kidolgozott tervek pedig szép számmal akadnak a következő időszakra vonatkozóan is. A pénteken bemutatandó programjáról is beszélt a rádiónkban tartott polgármesteri viziten dr. Dézsi Csaba András, aki úgy fogalmazott: a 2024-es évhez igazodva 24 pontban foglalta össze elképzeléseit, a győriek véleménye alapján, a lakók érdekeit képviselve úgy, ahogy azt eddig is tette!

Győr+ 2024.04.02.

Te hogy utazol? – Közel hatezren töltötték ki a Volánbusz szolgáltatásfejlesztési kérdőívét

A Volánbusz közel hatezer utasa osztotta meg utazási szokásait, tapasztalatait és fejlesztési javaslatait a társaság szolgáltatásfejlesztési felmérésén. A közlekedési vállalat köszöni a lelkes közreműködést! A kitöltők között 2024. április 8-án utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki, és az eredmények összegzése után azt is közzéteszik, hogyan utaznak és hogyan szeretnének utazni a társaság szolgáltatásait igénybe vevők.

MTI 2024.03.23.

Koncz Zsófia: közös ügyünk a zöldenergia

"Közös ügyünk" a zöldenergia, ezért erről egy április 15-ig kitölthető online kérdőíven keresztül "kérdezzük meg az embereket" - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) parlamenti államtitkára szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Győr+ 2022.09.02.

Humbug vagy valóság a munka-magánélet egyensúly?

Játsszunk! Mondjon hangos igent minden alkalommal, amikor olyat lát a következő listában, ami az ön munkahelyén is megvan. Rugalmas munkaidő, családi fénykép az asztalon, Facebook munkaidőben, kolléga cuki kutyája, céges jógatanfolyam, csendszoba, home office. Hányszor kiáltott fel? És mit szóltak hozzá a kollégái, hogy hangos igeneket kiabál?

Győr+ 2022.08.31.

Kiderül, szeretik-e a munkájukat a magyarok

Mitől kedvelhető egy munkahely? Az álláshirdetésekben sorjáznak a jól ismert sallangok: a kihívást jelentő feladatok, önállóság, kreativitás, teljesítményarányos bérezés és a bónuszok. De valóban mindenki szívesen kidolgozná a lelkét is a munkahelyén? És szerethetőbb a rutinszerű munka, ha közben kényelmesen a háttérben lehet maradni, miközben a főnöké a teljes felelősség?

Győr+ 2022.05.27.

Számít a véleményed! – Városfejlesztési kérdőív indul

Új településfejlesztési dokumentumokat készít Győr. Közép- és hosszútávú fejlesztési elképzeléseket rögzítenek ebben, amelyek meghatározzák a város jövőjét. Ehhez kérik a lakosság segítségét, akik anonim módon oszthatják meg véleményüket. A kérdőív egy rövid és egy hosszabb részből áll, kitöltésük nagyjából 2 és 5 percet vesz igénybe. A válaszadásra 2022. június 12-ig van lehetőség, a kérdőív egy rövidebb és egy hosszabb részből áll, de az összes kérdés megválaszolása sem kerül többe összesen 10 percnél.

Győr+ 2021.07.21.

Egészségfejlesztési Tervet készít a város

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Egészségfejlesztési Tervet készít a 2021-2025 közötti időszakra. Ehhez a városvezetés számít az itt élők véleményére.

Hirdetés