Online kérdőív

Egészségfejlesztési Tervet készít a város

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.07.21. 11:14

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Egészségfejlesztési Tervet készít a 2021-2025 közötti időszakra. Ehhez a városvezetés számít az itt élők véleményére.

„A terv kidolgozása szempontjából fontos a lakosság egészségi állapotának és egészségmagatartásának felmérése. Ezen túlmenően a terv széles körben figyelembe kívánja venni a lakosság igényeit, annak elkészítése során nagy mértékben szeretnénk támaszkodni a győri polgárok véleményére” – áll a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának közleményében.

A terv elkészültének érdekében online kérdőíves felmérést végeznek 2021 júliusában. Azok segítségére számítanak, aki jelenleg Győrben élnek.

A kérdőív – ami elérhető IDE kattintva, illetve a város hivatalos weboldalán a gyors elérések között – kitöltése mintegy 15-20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése önkéntes és névtelenül történik. A kapott válaszokat kizárólag az egészségfejlesztési terv megalapozásához használják fel, az adatokat harmadik fél számára nem adják át és bizalmasan kezelik.

Kapcsolódó témák: #egészség | #kérdőív |