Te hogy utazol? – Közel hatezren töltötték ki a Volánbusz szolgáltatásfejlesztési kérdőívét

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2024.04.02. 15:27

A Volánbusz közel hatezer utasa osztotta meg utazási szokásait, tapasztalatait és fejlesztési javaslatait a társaság szolgáltatásfejlesztési felmérésén. A közlekedési vállalat köszöni a lelkes közreműködést! A kitöltők között 2024. április 8-án utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki, és az eredmények összegzése után azt is közzéteszik, hogyan utaznak és hogyan szeretnének utazni a társaság szolgáltatásait igénybe vevők.

A Volánbusz folyamatosan kiemelt figyelmet fordít szolgáltatásainak minél magasabb színvonalú biztosítására, beleértve az utazási komfortot és az utasbiztonságot is. A vállalat ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években. A Volánbusz szándéka a korábbi időszak jó gyakorlatainak folytatása, és ehhez fontosnak tartja az utazási szokások alaposabb megismerését.

A társaság a honlapján 2024. március 31-ig elérhető szolgáltatásfejlesztési kérdőív segítségével a megváltozott utazási szokások mellett azt is szerette volna megismerni, hogy az utasok milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben.

Az online kérdőívet 5693-an töltötték ki, közöttük 2024. április 8-án utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A kérdőívek feldolgozása és a válaszok kiértékelése néhány hetet vesz igénybe – ezt követően a Volánbusz részletes tájékoztatást ad majd arról, hogy „te hogy utazol”.

A felmérés eredményei annak a széles körű szolgáltatásfejlesztési tervnek a kidolgozását segítik, amellyel a Volánbusz az előtte álló időszakra készül annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálja ki az utazási igényeket.

Szöveg: VOLÁNBUSZ Zrt.

Kapcsolódó témák: #kérdőív | #Volán |