Címke: kenu
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.03.19.

Tavaszi kenus tábort rendeznek Győrben

Első alkalommal szerveznek a tavaszi szünetben kenus tábort a Győri Vízitelepen, hogy mozgással és jó levegőn tölthessék a szünidőt a fiatalok.

Győr+ 2023.08.09.

Tragédia Dunaszigetnél: vízbe fulladt egy férfi

Hosszas újraélesztés után sem sikerült megmenteni annak a férfinak az életét, aki társaival együtt a Dunán kenuzott a napokban. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja az esetet.

MTI 2022.10.27.

Kopasz Bálint lett az év férfi kajakosa

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) 18 kategóriában díjazta az idei év legjobb sportolóit és trénereit, s a csütörtöki ünnepségen köszöntötte a sportág két új mesteredzőjét is.

Szeredi Zsófia 2022.08.19.

Leeveztek a Dunán a Baksa és Krúdy tanulói

A Krúdy és a Baksa diákjai a nyár közepén egy vizitábor keretén belül vízre szálltak a Mosoni-Dunán. Az iskola legfiatalabbjai, illetve a már felnőtt tanulók is részt vettek a majdnem egy hetes túrán, mely Rajkán vette kezdetét július 27-én Wlasitsch Mirkó, Szilágyi Imre táborvezetők, és 3 kísérőtanár közreműködésével.

Győr+ 2022.07.28.

Vízi élmények kerékpárral

Augusztus 6-án kerékpártúrát szerveznek Győrből Ásványráróra. Ásványráró elsősorban természeti értékeivel büszkélkedhet, a legfontosabb látnivaló a Duna egyedülálló látképe. A túrázók a szigetközi kerékpárúton érik el úti céljukat. Útközben Dunaszentpálon pihennek meg és megmártóznak a Mosoni-Dunában.

Hirdetés