Tavaszi kenus tábort rendeznek Győrben

Szigeti Sándor Illusztráció: depositphotos.com
2024.03.19. 20:17

Első alkalommal szerveznek a tavaszi szünetben kenus tábort a Győri Vízitelepen, hogy mozgással és jó levegőn tölthessék a szünidőt a fiatalok.

„A nyári kajak-kenu táborral szemben ez a mostani kifejezetten kenus tábor lesz, hogy ezzel is erősítsük Győrben a kenu szakágat, és megismertessük a gyerekekkel ezt a fantasztikus sportágat” – mondta el a Győr+ Média megkeresésére Hajnal Jenő.

„Nem szükséges előzetes kenus ismeret, mindenre megtanítjuk a fiatalokat, teljesen az alapokkal kezdünk, azokat is várjuk, akik még soha életükben nem kenuztak. Megtanítjuk nekik a helyes lapátfogást, és elsőként a parton mutatjuk meg az evezős mozdulatokat, csak ezt követően szállunk hajóba. Feltétel viszont az úszni tudás” – tette hozzá a Graboplast Győri VSE táborvezetője.

A tábor programjában napi kétszeri kenuzás szerepel, minden felszerelést biztosít a szakosztály, a gyerekeknek csak váltóruhát, tornacipőt és törölközőt kell hozniuk magukkal, a szervezők emellett napi egyszeri meleg étkezést (ebédet) is biztosítanak.

„Minden olyan családnak ajánljuk a tábort, aki szeretné, hogy a gyermeke a tavaszi szünetet jó levegőn, jó társaságban, vízparton, egészségesen és mozgással töltse. A tábor április 2 és 5 között (kedd-péntek) lesz, naponta 8-tól 16 óráig. Fontos információ még, hogy akár egy-egy napokra is be lehet csatlakozni “– hangsúlyozta Hajnal Jenő.

Aki kedvet kapott egy kis tavaszi kenuzáshoz, az a hajnaljeno15@gmail.com em-mail címen jelentkezhet, és további információkat is talál ide kattintva!

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #Graboplast Győri VSE | #Győr | #kenu | #tábor |