Vízi élmények kerékpárral

Győr+
2022.07.28. 14:27

Augusztus 6-án kerékpártúrát szerveznek Győrből Ásványráróra. Ásványráró elsősorban természeti értékeivel büszkélkedhet, a legfontosabb látnivaló a Duna egyedülálló látképe. A túrázók a szigetközi kerékpárúton érik el úti céljukat. Útközben Dunaszentpálon pihennek meg és megmártóznak a Mosoni-Dunában.

A pihenő után tovább tekernek és megállnak a közel 300 éves Kálváriánál. A községbe érve részesei lesznek a falunapnak, ahol sok érdekes programot nézhetnek meg. A kellemes kerékpártúrát összeköthetik kenuzással, megcsodálhatják vízről a zárások világát, kb. másfél órás túra keretében.

A kenutúra térítéses, regisztrációkor jelezni kell, hogy részt kíván-e venni a kenutúrán, hány fővel, illetve hány 12 év alatti gyerekkel. Az igények ismeretében pontosítják a költségeket. Hazaindulás előtt meglátogatják a Kerékpárosbarát Szolgáltató cukrászdát, majd hazatekernek.

Találkozó 9:45 órakor a Jedlik-híd Egyetem felőli oldalán, az Erzsébet-híd (Vásárhelyi Pál híd) emlékműnél. Rövid eligazítás után indulás legkésőbb 10 órakor. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a bringamaniagyor@gmail.com email címen kell, a telefonszám, név és életkor megadásával!

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt! Bukósisak használata erősen ajánlott, a KRESZ szabályainak betartása kötelező. Indulás: 2022.08.06. 10:00 órakor Győr-Révfalu, Erzsébet-híd emlékmű. Érkezés: 2022.08.06. 18:00 órakor Győr-Révfalu, Erzsébet-híd emlékmű. Táv: 48 km. Túravezető: Laposa Tibor +36 70 286 3665 okleveles kerékpártúra vezető (VAVÖ), idegenvezető. Nehézségi fok: könnyű, családbarát. A program változtatásának jogát fenntartják!

Kapcsolódó témák: #kenu | #kerékpár | #túra |