Hirdetés
Címke: judo
Hirdetés
Szabó Csilla 2020.06.28.

Évente nosztalgiáznak a volt győri dózsás judósok

Közel tizenöt éve találkoznak a korabeli Győri Dózsa judósai, hogy beszélgessenek, emlékeket elevenítsenek fel a régi „dozsós” időszakról. Az immár hagyományos nyári összejövetelen próbaképpen elkezdték számolni az akkori időszak versenyeredményeit, de csak arra jutottak, kisebb hegyet lehetne összerakni a kapott érmekből.

Nagy Roland 2020.04.23.

„Az edzőjük vagyok, nem a barátjuk”

Nyert magyar bajnokságot, felnőttválogatott volt, majd a masters korosztályban világ- és Európa-bajnoki címig jutott. A Széchenyi István Egyetem testnevelőjeként, judoedzőként sikeres sportolókat nevelt, akik közül Sipőcz Richárd a legismertebb. Két születésnapja van, hiszen kilenc éve pár centin és perceken múlt az élete.

Győr+ 2020.04.15.

Győri edzőt is díjaztak

Tíz kiemelkedő munkát végző tanár és edző kapta meg a rangos elismerést, további 24 személy munkáját oklevéllel ismerte el a MOL Alapítvány.

Nagy Roland 2020.03.24.

„Még jól is kijöhetünk abból, hogy később lesz az olimpia”

A világon végigsöprő koronavírus-járvány miatt idén nem rendezik meg Tokióban a nyári olimpiát, legkésőbb egy évre elhalasztják, azaz 2021 nyarán rendezik majd meg. A halasztás érinti a SZESE 18 éves cselgáncsozóját, Sipőcz Richárdot is, aki jó úton járt, hogy kiharcolja a tokiói részvételt.

Szabó Csilla 2020.02.25.

Februári éremeső a judósoknál

A Vitál Judo Klub számára január végén indult a versenyidény, és egy hónap alatt öt versenyen értek el komoly eredményeket a judokák.

Nagy Roland 2020.02.19.

Több volt ez, mint tisztes helytállás

Gyerekkori álma vált valóra a SZESE 18 éves cselgáncsozójának, Sipőcz Richárdnak azzal, hogy példaképével, a sportág ikonjával, a tízszeres világbajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes Teddy Rinerrel mérkőzhetett meg a párizsi Grand Slam tornán.

Szabó Csilla 2020.02.07.

A dzsúdó életre nevel

Győr egyik legforgalmasabb pontján, a Szent István út és a Nádor aluljáró sarkán óriásplakáton mosolyog ránk három fiatal magyar bajnok, és hirdeti a dzsúdó életre nevelő hatását.

Szabó Csilla 2019.12.16.

Magyar-japán földharc a tatamin

A Magyar Dzsúdószövetség szervezésében Magyarország színeit képviselte augusztusban japán edzőtáborban a Vitál Judo Klub, akik most vendéglátóként Győrben fogadták a Tokió melletti tartományi központ, Maebashi városának fiatal júdósait.

Győr+ 2019.12.09.

Ötödik hely a csapatbajnokságon

A Széchenyi István Egyetem SE (SZESE) dzsúdószakosztályának versenyzői a Zalaegerszegen megrendezett felnőtt csapatbajnokságon vettek részt a hétvégén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat