Hirdetés
Címke: judo
Hirdetés
Ihász Nóra 2022.07.01.

Utánpótláskörkép a győri küzdősportokról

A sportegyesületek egyik legnagyobb kihívása az utánpótláskérdés, a sportolni vágyó fiatalok bevonzása és megtartása. A küzdősportokat különösen nagy próbatétel elé állítja ez a feladat, a test-test elleni kontaktus, valamint a győzelemmel és a vesztéssel járó tanulságok miatt. Három győri egyesületet kérdeztünk a témáról és a lányok jelenlétéről napjaink küzdősportéletében.

Győr+ Rádió 2022.05.17.

Győri judó sikerek

Három judós, és egy különleges segítő kutya, Gyömbér volt ma a Győr+Rádió stúdiójának vendége. A közel múlt sikereiről, és a következő időszak kihívásairól kérdeztük Gyimes Nikolett edzőt, Fóris Norbert parasportolót, és Sipőcz Richárd többszörös Európa-kupa győztes judóst.

Nagy Roland 2022.02.14.

Olimpikon cselgáncsozót igazolt a GYAC

A kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes és olimpiai résztvevő cselgáncsozó Ungvári Attila a Győri Atlétikai Clubhoz igazolt. A 33 éves sportoló eddigi pályafutása során egyetlen klub a Cegléd VSE színeiben versenyzett, de úgy érezte most jött el az ideje annak, hogy váltson, így elfogadta a GYAC szerződési ajánlatát.

Győr+ 2022.01.31.

Sipőcz Richárd ismét a dobogón!

Nemzetközi viadalon újabb nagyszerű sikert zsebelt be a győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesületének kiválósága. Sipőcz Richárd ezúttal a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Sándor Szigeti 2021.09.27.

Judós sikerek Tatabányán

A Széchenyi Egyetem SE judósai a hétvégén Tatabányán léptek tatamira, Regionális Rangsor Versenyen.

Nagy Roland 2021.04.12.

Sipőcz lett 2020 legjobb junior judósa Európában

A Széchenyi Egyetem SE húszéves judósa, Sipőcz Richárd különleges elismerésben részesült. A +100 kg-osok mezőnyében az olimpiai kvótáért küzdő győri fiatalt az Európai Judo Szövetség az elmúlt egy év, vagyis 2020 legjobb juniorkorú férfi versenyzőjének választotta. Ebben az időszakban Sipőcz a junior- és az U23-as Európa-bajnokságon is aranyérmes lett.

Győr+ 2021.04.02.

Sipőcz Európa legjobb juniorja lett!

Örömteli hírről számolt be pénteken a SZESE Judo Facebook oldala: versenyzőjüket Sipőcz Richárdot Európa legjobb junior férfi versenyzőjének választották.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat