Címke: judo
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.14.

Kéthetente szerdánként Győrről a győrieknek

A megszokottaktól eltérő napon kereste fel rádiónkat dr. Dézsi Csaba András, aki ezentúl ugyancsak kéthetente, ám szerdánként érkezik majd polgármesteri vizitre stúdiónkba. A városvezető a modern mentőállomás fontosságáról beszélt elsőként, de egy ugyancsak kiemelt témáról, a lakáshelyzetről is kérdezték a műsorvezetők, végezetül pedig a sportélet is terítékre került.

Győr+/MTI 2024.02.11.

Két magyar ezüst a cselgáncs European Open-viadalon

Óriási érdeklődés övezte a Győrben zajló, olimpiai kvalifikációs European Open-viadalt, amit február 11-én szombaton és 11-én, vasárnap rendeztek az Audi Arénában. Három tatamin, tizennégy súlycsoportban mérték össze tudásukat a sportolók az érmekért és a kvalifikációs pontokért. Az eseményre 34 ország 414 résztvevője érkezett a győri csarnokba.

Pécskai István 2024.02.10.

Olimpiai kvalifikációs judoverseny az Audi Arénában

Február 10-én, szombaton és 11-én, vasárnap olimpiai kvalifikációs judoversenyt rendeznek Győrben. Az Audi Arénában sorra kerülő European Open-viadalon három tatamin, tizennégy súlycsoportban versengenek majd a sportolók az érmekért és a kvalifikációs pontokért.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.30.

Dr. Dézsi: sokoldalúak vagyunk mi győriek, ezért is fejlődik a város!

A Magyar Kultúra Hetét ünnepeltük Győrben az elmúlt napokban, így a kultúra és a művészet kapta a főszerepet a kedden tartott polgármesteri viziten a Győr+ Rádióban. A város fejlődik, így a fejlesztésekről is szó esett. Győr az elmúlt időszakban számos területen jelentős eredményeket ért el, a munka pedig folytatódik 2024-ben is.

Ficsór Dávid 2024.01.20.

Győrre figyel a judo-világ

Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, a hétvégén nagyszabású judo eseménynek ad otthont Győr. A Nemzetközi Judo Szövetség és az Európai Judo Szövetség kétnapos konferenciáján és szemináriumán a világ legjobb edzői és versenybírói vesznek részt.

Kárpát Zsolt 2024.01.19.

Judo főváros lett Győr

A hétvégén nagyszabású nemzetközi judo esemény helyszíne lesz Győr. A kétnapos konferencián és szemináriumon a világ legjobb edzői és versenybírói találkoznak városunkban. A rendezvény sajtótájékoztatóján dr. Tóth László, a Magyar és az Európai Judo Szövetség elnöke bejelentette, Győr megkapta az idei évre az Európa judo fővárosa címet. A sportvezető hozzátette, nincs még egy olyan város, ahol egy évben 5 világszínvonalú nemzetközi judo eseményt rendeznek.

Győr+ 2023.10.05.

Hasított a Marczali – Rácz duó

Marczali Vilmos és Rácz Gergő, a Rába ETO Győr SE két judosa az előző hétvégén Pakson bizonyította tudását. Mindkét sportoló szemetkápráztató küzdelmekkel rukkolt elő a saját versenyén. Ennek köszönhető, hogy előbbi a diák Magyar Bajnokság bronzérmével, utóbbi pedig a Magyar Kupa ezüstérmével a nyakában térhetett haza.

Hirdetés