Címke: judo
Hirdetés
Győr+ 2023.07.26.

Két aranyérmet szereztek a Széchenyi István Egyetem dzsúdósai

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói nagyszerű sikereket értek el az Európai Egyetemi Játékok cselgáncsversenyén. A felsőoktatási intézmények Európa-bajnokságán Sipőcz Richárd a +100, míg Vida András a +60 kilogrammos súlycsoportban diadalmaskodott, így a győri küldöttség két aranyéremmel zárta a viadalt.

Németh Boglárka 2023.05.06.

Győr lett a judo fővárosa szombaton

Nyílt Masters Judo Országos Bajnokságot szerveztek szombaton Győrben az Olimpiai Sportparkban. Az eseményen 12 ország, 66 klubja képviseltette magát, összesen 183 indulóval. Az esemény megnyitóján Dr. Dézsi Csaba András, polgármester, a Magyar Judo Szövetség általános alelnöke is köszöntötte a résztvevőket.

Nagy Roland 2023.05.03.

Judósoktól lesz hangos hétvégén az OSP

Szombaton rendezik Győrben az Olimpiai Sportparkban a 24. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságot. A verseny nyílt, vagyis külföldi résztvevői is lesznek. A masters OB-n a 30 év feletti cselgáncsozók indulhatnak.

Szigeti Sándor 2023.03.12.

Megszerette Győrt Ungvári Attila

Alig több mint egy éve szerződött a Rába partjára a kiváló magyar dzsúdós, aki azt mondja, jól döntött, amikor Győrbe igazolt. A háromszoros Eb-bronzérmes sportoló Taskentben nyert rangos World Tour tornát és gyűjtött be nagyon fontos olimpiai kvalifikációs pontokat.

Kárpát Zsolt 2022.11.22.

Győr, a judo fellegvára

A hétvégén az Olimpiai Sportpark adott otthont az Európai Judo Unió Ifjúsági Európa Kupának. A nagyszabású győri rendezvény az idei versenysorozat záróeseménye volt.

Kárpát Zsolt 2022.11.19.

Judo Ifjúsági Európa Kupa az Olimpiai Sportparkban

A hétvégén az Olimpiai Sportpark ad otthont az Európai Judo Unió Ifjúsági Európa Kupának. A győri rendezvény az idei versenysorozat záróeseménye. A rangos viadalon 29 ország 391 versenyzője küzd meg egymással 4 szőnyegen.

Nagy Roland 2022.09.17.

Elkezdődött a menetelés Párizs felé

Sipőcz Richárdot, a győri Széchenyi-egyetem cselgáncsozóját évek óta a világ egyik legjobb fiatal versenyzőjének tartják, aki a különböző utánpótlás korosztályok megmérettetésein szinte mindent megnyert, számtalan Európa-bajnoki címet szerzett, vagy állhatott világbajnoki dobogón.

Ihász Nóra 2022.07.01.

Utánpótláskörkép a győri küzdősportokról

A sportegyesületek egyik legnagyobb kihívása az utánpótláskérdés, a sportolni vágyó fiatalok bevonzása és megtartása. A küzdősportokat különösen nagy próbatétel elé állítja ez a feladat, a test-test elleni kontaktus, valamint a győzelemmel és a vesztéssel járó tanulságok miatt. Három győri egyesületet kérdeztünk a témáról és a lányok jelenlétéről napjaink küzdősportéletében.

Hirdetés