Hirdetés
Címke: jótékonykodás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.07.14.

Duplán jótékonysági lesz a falunap Gyalókán

Falunapra várja nem csak a helybelieket, de mindenkit, aki kikapcsolódna, közben pedig segítene egy kicsit a megye talán legapróbb települése. Gyalókán mindössze 94-en élnek, de nekik hatalmas szívük van. Nem csoda, hogy a közelgő falunap is jótékonysági lesz, ráadásul duplán.

Mics Flóra 2022.07.13.

Pólókkal segített a körmös lány

Rácz Krisztina évek óta rendhagyó módon ünnepli a születésnapját, szülinap helyett szülihónapot tart, június 1-től egészen június 30-ig ünnepel. A győri műkörmös lány idén rendhagyó ötlettel állt elő, pólók készítésével és azok eladásával jótékonykodott.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.13.

Jótékony baracknap lesz a Vásárcsarnoknál

Jótékonysági sárgabarackvásár és lekvárfőzés lesz pénteken a Vásárcsarnok előtti téren. Két zöldség-gyümölcs kereskedő gondolt egy nagyot, közösen 150 kilogramm sárgabarackot ajánlottak fel, amiből pénteken, helyben, frissen főzött lekvár készül majd.

Pécskai István 2022.06.16.

PADBOL Győr: harmadik hely a jótékonysági focikupán

Ötödik alkalommal rendezték meg a Mindszentpusztai Mit tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. Az ETO Parkban sorra került eseményen 15 csapat vett részt, pályára lépett többek között Kövér László házelnök is.

Győr+ 2022.05.23.

Hátizsákból MosolyTáska

Idén is iskolatáska-gyűjtést szervez a PontVelem Okos Program, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a GLS Hungary május 23. és június 23. között az ország minden általános iskolájában. A MosolyTáska akcióban a gyerekek a tanév végén felajánlhatják a még jó állapotban lévő, de már nem használt táskáikat, amelyeket a Máltai Szeretetszolgálat juttat el a rászoruló gyerekeknek.

J. Kovács Andrea 2022.05.09.

Zenei csemege a bazilikában

Régen elfeledett zeneműveket szólaltattak meg a minap a győri bazilikában. A különleges műsorban a Győri Egyházmegyei Levéltár, a Pannonhalmi Musicotheca Jesuitica Archívum, illetve a soproni Városplébánia (Szentlélek-templom) kottatárának anyagából hallhattak darabokat az ínyenc érdeklődők.

Németh Boglárka 2022.04.25.

Jótékonysági koncertet szerveztek a jedlikesek

A Zsinagógában tartották meg immár XIII. alkalommal jótékonysági koncertjüket a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium diákjai és tanárai. A koncertre bárki eljöhetett, a bejáratnál egy gyűjtőbe csupán egy tetszőleges összeget kellett bedobni, mellyel az intézmény hátrányos helyzetben lévő diákjait segítik.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.13.

“Semmi baj! Megyünk tovább!”

Ma lenne 52 éves Csollány Szilveszter, mindenki Szilasa. A magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász koronavírusban hunyt el év elején. A sportolónak nagyon sok jó barátja volt, köztük Sike Tamás, egri borász is, aki a tragédia után teljesítette Szilveszter egyik régi nagy vágyát, megalkotta a Szilas nevű bort, aminek teljes bevételét az egykori világklasszis családjának ajánlotta fel.

MTI 2022.02.22.

Nyolc millió kilogramm élelmiszer jutott a nélkülözőknek

Nyolc millió kilogramm mentett élelmiszert juttatott tavaly az Élelmiszerbank a nélkülözőknek, ebből az év során 250 ezer rászorulónak tudtak segíteni, többségüknek havonta több alkalommal vagy akár napi rendszerességgel; az akció jelentős szerepet játszik az élelmiszerpazarlás okozta környezetterhelés visszaszorításában is.

Győr+ 2022.02.21.

Öt tonna ruhát gyűjtöttek a rászorulóknak

HotelHero újra: országszerte összefogtak a szállodások és közel 5 tonna ruhát gyűjtöttek össze a rászorulóknak. Az adományok a Magyar Vöröskereszt munkatársainak szakértő segítségével jutnak el azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van a támogatásra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat