I. ZoNa jótékonysági kézilabda gála


2024-06-07
Győr, Radnóti Miklós u. 46.
ingyenes program
Az árván maradt gyermekek megsegítéséért jött létre az a rendezvény, melyre június 7-én várják az érdeklődőket. A belépés és a részvétel csak a jótékonysági jegyet vásárlóknak biztosított.
Hirdetés

2024. június 7. – Győr, Olimpiai Sportpark

10:30-tól várjuk a legkisebbeket akadálypályával és detektív programokkal a JuniorJumps jóvoltából. Találkozhatnak a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete jóvoltából a Teddy Maci kórházzal. A gyerekek számíthatnak kézműves feladatokra, arcfestésre, csillámtetkóra, hajfonásra és bizonyos feltételekkel heteslövő versenyre.

12:00 órától a Készenléti Rendőrség Zenekara, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kórusa, a Broadway Stars Company énekesei Horváth Mónika és Szaszák Zsolt műsora nyitja meg a kézilabda gálát.

13:30-kor kezdetét veszi a gálamérkőzés. A magyar rendőr férfi kézilabda válogatott dr. Vattay Gergely irányításával megmérkőzik a ZoNa Alapítvány csapatával, amelyet Iváncsik Tamás irányít, illetve közreműködik Papp Dorka nagykövetünk is. A csapatok tecnikai vezetői: Bodó Richárd és Bánhidi Bence.

15:00 órától a kupamérkőzések következnek. A Győri ETO KC., a Ferencvárosi TC., a Budaörs Handball és a Szombathelyi KKA. U 15-ös leány kézilabda csapatai mérkőznek meg az I. ZoNa kupáért.

19:00 órától eredményhirdetés és díjátadó.

A rendezvény során az előcsarnokban megtekinthetők Wild-Zentai Mariann vizuális művész és Bognár Eszter festőművész alkotásait, valamint kiállításra kerülnek a ZoNa országos rajzpályazat díjazott művei.

A mérkőzések szüneteiben meglepetés bemutatókkal készülünk, amelyben közreműködnek helyi iskolák és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

A rendezvény fővédnöke: dr. Pintér Sándor ny. r. vezérezredes, Magyarország belügyminisztere, miniszterelnök-helyettese.

Védnökök: dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány valamint Hajdu János r. altábornagy, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

Az esemény házigazdája: Gál Kristóf r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság, Kommunikációs Szolgálatának Vezetője.

A zenét biztosítja: dj. Kecsoh.

Szeretettel várjuk az érdeklődöket!

Segítünk a hivatásos gyerekeknek, mert mindenkinek jól jön egy védőangyal!

Ha valaki nem tud részt venni, azonban szívesen támogatná a hivatásosok árván, félárván maradt gyermekeit valamint alapítványunk munkáját:
Kedvezményezett: ZoNa Alapítvány a gyermekekért
Bankszámlaszám:10403909-50527085-68681001
Közlemény: Támogatás a gyermekeknek

Kapcsolódó témák: #jótékonykodás |#kézilabda |
további programok
2024-06-22

Juniális a győrszentiváni plébánián

A győrszentiváni Egyházközség június 22-én, szombaton vidám juniális napot szervez. A 10 órától délután 4-ig tartó együttlétre mindenkit sok szeretettel várnak. Lesz ingyenes ugrálóvár, lovacskázás, családi játékos vetélkedő. Minden résztvevő ingyen ebédet kap.

részletek
2024-06-30

Bazilika séta Fabiny Tamással

A Bazilika800 emlékévre hirdetett vezetéssorozaton ezúttal Fabiny Tamás evangélikus lelkész és Hardi Titusz osb, bencés szerzetes kalauzolj a vendégeket a 800 éves Szent Márton-bazilikában.

részletek