Címke: idősek világnapja
Hirdetés
Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.10.18.

Zenés műsorral köszöntötték a gyirmóti időseket

Kellemes hangulat, jó társaság, szép muzsika és finom ebéd várta a gyirmóti nyugdíjasokat a Sport Hotelben szerda délelőtt. Szabó Jenő, a körzet képviselője minden hetven év feletti lakost meghívott az idősek napja alkalmából rendezett ünnepségre.

Németh Boglárka 2023.10.07.

Az időseket ünnepelték Likócson is

Október 1-jén ünnepeljük a szépkorúakat, hiszen ez az Idősek Világnapja. A Likócsi Közösségi Házban is mindig programokkal kedveskednek a helyi idősekből álló közösségnek. Szombaton zenés műsorral készültek számukra. Az eseményen köszöntőt mondott a város alpolgármestere, dr. Pergel Elza.

J. Kovács Andrea 2023.10.03.

Az időseket köszöntötték a városházán

Az Idősek Világnapja alkalmából a győri önkormányzat a Városháza dísztermében műsoros ünnepséggel fejezte ki tiszteletét és megbecsülését azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után töltik jól megérdemelt nyugdíjas éveiket.

HAK 2022.12.22.

Mozgalmas évet zár a győri WHO Iroda

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 1988-tól vesz részt a WHO Egészséges Városok mozgalomban, 1994-től pedig projektvárosként közvetlenül kapcsolódik a WHO Európai Regionális Irodájához. A 2022-es év is igencsak mozgalmasra sikerült a győri WHO-nak, munkatársai pedig számos alkalommal bizonyították, hogy számukra az emberek, az egészségük és a biztonságuk a legfontosabb.

Németh Boglárka 2022.10.03.

Konferencia az idősek biztonságáért

Szakmai konferenciát szervezett „Idősen biztonságban” címmel a megyei rendőr-főkapitányság a kereskedelmi és iparkamarában hétfőn. A program célja az volt, hogy az Idősek Világnapja alkalmából bemutassák és felhívják a figyelmet az idősek életkorából, fizikai és mentális állapotából fakadó veszélyekre. A rendőrséggel együttműködve a konferencián azok a szervezetek és hivatalok is színesítették a délutánig tartó előadássorozatot, akik az idős emberek áldozattá válásának megelőzésében szerepet vállalnak.

Földvári Gabriella 2022.09.30.

Ünnepség az Idősek világnapján

Az Idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen dr. Dézsi Csaba András polgármester köszöntette a szépkorúakat, elismeréseket adott át, majd Soltész Rezső koncertjén nosztalgiázhattak a nyugdíjasok pénteken a városháza dísztermében.

Hirdetés