Címke: idősek otthona
Hirdetés
MTI 2024.01.06.

Ki kellett üríteni egy idősotthont Szabolcsban

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő, emiatt kiürítették a Szent Simeon görögkatolikus idősotthont Gacsályon, a lakókat és a dolgozókat kivizsgálásra a mátészalkai kórházba szállították.

MTI 2023.05.28.

A békességet a szabadsággal táplált szeretet tudja megalapozni

A magyarok békességre vágynak a családban és a közéletben, békességre Székelyföldön, Magyarországon, Európában, ezt a békességet a szabadsággal táplált szeretet tudja megalapozni - hangoztatta Novák Katain vasárnap Sepsiszentgyörgyön a Szilvássy Carola Református Szeretetotthon avatóünnepségén.

Kóka Enikő 2023.02.08.

Buteyko Clinic légzés az Idősek Klubjában

A hosszú, egészséges élet nem csak a jó táplálkozástól vagy a megfelelő mozgástól függ, hanem a légzés is nagyban befolyásolja azt. Az EESZI a helyes légzéstechnikai alapok elsajátítása érdekében tartott foglalkozást a Semmelweis utcai idősek klubjában, február 8-án.

Győr+ 2023.01.04.

2023-ban is egymásra támaszkodnak

Az EESZI-t is megtépázta 2022-ben az energiaválság, előtte pedig a covid. Kányai Róbert, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója szerint számukra fontos a hármas egység, amely az idősekből, az EESZI dolgozóiból és a hozzátartozókból áll, ez az összetartás sok mindenre képes.

Ficsór Dávid 2021.11.18.

Negyven éves lett a Kálóczy téri Idősek Klubja

Fennállásának 40. évfordulóját ünnepelte csütörtökön az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Kálóczy téri Idősek Klubja. A jeles évforduló tiszteletére egy ünnepséget szerveztek az időseknek, ahol Kányai Róbert, az EESZI Győr igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Ficsór Dávid 2021.09.09.

Tánccal, dallal és egy „kakassal” készültek az idősek

A járvány miatti kényszerszünetet követő első rendezvényét tartotta az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény. A Kálóczy téri Idősek Otthona lakói és az idősklub tagjai több mint másfél év után először vehettek részt közös programon.

Kárpát Zsolt 2021.05.11.

Idősotthonok: látogatás védettségi igazolvánnyal

Tavaly szeptember nyolcadika óta egészen április végéig a koronavírus járvány miatt zárva voltak az idősotthonok. Az EESZI bentlakásos intézményeiben élő szépkorúak most már újra személyesen találkozhatnak a hozzátartozóikkal. Azonban több olyan szabály van, amit mindenképpen be kell tartani a látogatóknak. Kötelező a védettségi igazolvány és fontos, hogy az hozzátartozók telefonon egyeztessék a látogatás időpontját.

Mireider Máté 2020.12.07.

Új lift az idősek házában

Elkészült a Kálóczy téri idősek házának új liftje, amelyet az épület 70 millió forintos bővítésével alakítottak ki.

Hirdetés