Jubileum

Negyven éves lett a Kálóczy téri Idősek Klubja

Fotó: a szerző felvétele
Ficsór Dávid
2021.11.18. 17:26

Fennállásának 40. évfordulóját ünnepelte csütörtökön az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Kálóczy téri Idősek Klubja. A jeles évforduló tiszteletére egy ünnepséget szerveztek az időseknek, ahol Kányai Róbert, az EESZI Győr igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

„Nagyon örülök annak, hogy ezt a 40. születésnapot meg tudjuk ünnepelni! Na, nem azért, mert én magam is idén töltöttem be a 40. életévemet, és egy idős vagyok a klubbal” – mondta a vezető a jó hangulatú rendezvényen, amiért nagy tapsot kapott.

Kányai Róbert hozzátette, minden intézmény, közösség életében nagy pillanat, ha negyven évet eléri, és nem szabad megfeledkezni a korábbi vezetőkről, valamint klubtagokról sem, akikkel közösen értük el ezt a kerek évfordulót.

„Ez egy vidám közösség, rengeteg programmal, közös ünneppel, élménnyel. Együtt tudják megélni az örömüket, bánatukat, együtt tudjuk megünnepelni azokat a hagyományainkat, melyek összekötnek minket, ez a klub teszi lehetővé, hogy minden tag a számára legjobb módon tudja megélni ezeket a pillanatokat” –zárta beszédét az igazgató.

Az alkalomhoz illő gondolatokat megható műsor zárta. Az idősek saját történetekkel, ismert versekkel és dalokkal készültek. A születésnap kötelező kelléke, vagyis az ízletes torta sem maradhatott el. 

Kapcsolódó témák: #EESZI | #Győr | #Győr+ TV | #híradó | #idősek otthona |