Címke: győrplusz
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a Győri Vásárcsarnokban készít el egy ízletes fogást, ami nem más lesz ezúttal, mint a bakonyi harcsa! Bemutató ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Győr+ 2021.10.28.

Árokba hajtott egy autó az M1-esen

Átszakította a szalagkorlátot, majd az árokban a tetejére borult egy személyautó az M1-es autópálya 106-os kilométerszelvényénél, Bőny térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon.

Ficsór Dávid, Pécskai István 2021.10.27.

Sikeres sportolót faggattak

Ismét telt házas volt a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Győri Képzési Központ legutóbbi rendezvénye, amelyen Mocsai Tamás 190-szeres magyar válogatott korábbi kézilabdázóval beszélgetett az intézmény egyik hallgatója.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.27.

Győri alpolgármester a testvérváros ünnepén

Nem csak idehaza, a határon túli magyarlakta területeken, többek között Felvidéken is megemlékeztek 1956 hőseiről és áldozatairól. Dunaszerdahelyen október 22-én tartottak ünnepséget, ahol Győr alpolgármestere is beszédet mondott. Szeles Szabolcs a rendezvényen kiemelte, nekünk, magyaroknak együtt kell fejet hajtanunk mártírhalált halt honfitársaink előtt, akik életüket áldozták a szabadságharcért. Az alpolgármester a Győr Plusznak azt mondta, nagy megtiszteltetés volt beszélni a dunaszerdahelyi ünnepségen.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.27.

Lajta utca: Nagyon kellett a csomópontbővítés

Az elmúlt hetekben már használhatták az autósok az átépített Lajta utca-821. számú főút csomópontját és hamar bebizonyosodott, hogy nagy szükség volt a fejlesztésre.

Győr+ 2021.10.27.

Úszik a Buda utca

Csőtörés történhetett Győr-Nádorvárosban, a Buda utcában. Az olvasónk által küldött képeken látszik, az utcát teljesen elárasztotta a hömpölygő víz.

Ficsór Dávid 2021.10.26.

Egy igazi családba várják a leendő tűzoltókat

Rátermett, segítőkész emberek jelentkezését várja növekvő csapatába a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A szervezet 12 aktív tagot számlál, amelyet a fejlődés és előrelépés érdekében szeretnének legalább 20 fősre duzzasztani.

Hirdetés