Címke: Győri VÍzisport SE
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.09.26.

Vizes sportokat is kipróbálhatunk az Európai Sporthéten

Fergeteges sikerrel indult szeptember 23-án az Európai Sporthét Győrben. Sok család járt az Olimpiai Sportparkban és az Aqua Sportközpontban is, a programok pedig egész héten folytatódnak a város különböző sportlétesítményeiben.

Mireider Máté 2023.09.20.

Hatalmas sportfesztiválra készül Győr, jön az Európai Sporthét!  

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Szigeti Sándor 2023.03.25.

„A jó és rossz dolgokból is tanultam”

Ábrahám Csaba az 1984-es Los Angeles-i olimpia egyik legnagyobb kajakos sztárja lehetett volna, ám a sors közbeszólt. Ma elismert sportvezető, a Győri Vízisport Egyesület elnöke, boldog családapa, és március 15-e óta immár Győr Pro Urbe díjjal kitüntetett polgára.

Győr+ 2023.03.22.

Ábrahám Csaba: „Nem csak nekem szól ez a díj”

A március 15-i győri díszközgyűlésen vehetett át Pro Urbe Győr díjat dr. Dézsi Csaba Andrástól, Győr polgármesterétől Ábrahám Csaba. A Graboplast Győri Vízisport Egyesület elnökének a város hírnevét öregbítő sporteredményei, színvonalas sportvezetői és edzői tevékenységéért ítélték oda a kitüntető címet.

Pécskai István 2023.03.17.

Kiemelt sporttámogatás: 325 milliót kapnak a győriek

Minden eddiginél magasabb összeget fordít a magyar állam a sportegyesületek támogatására ebben az esztendőben. A szakszövetségek a tavalyi 11,8 milliárd helyett 14,5 milliárd forintnyi támogatásra számíthatnak idén. Nemcsak Budapest, hanem a sikeres vidéki városok is jól járnak a pluszforrással. A három legjobb győri egyesület összesen 325 millió forintot kap. A részletekről Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke és Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András számolt be pénteken a városházán.

Szeredi Zsófia 2022.07.25.

Folytatódik a Véradó Vakáció a Győri Vízisport SE-vel

A Győr+Reggeli mai adásában a Győri Vízisport SE elnökével, Ábrahám Csabával folytattunk beszélgetést stúdiónkban a Véradó Vakációval kapcsolatban. Az egyesületben jelenleg 600-650 fő sportol, így most is sok résztvevőre számíthatunk az eseményen.

Pécskai István 2022.06.14.

Négy győri sportszervezetet támogat az Audi Hungaria

Új vizekre evez az Audi Hungaria! A vállalat a Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályát, a Staféta Diáksport Egyesületet, az EMBERsÉG DSE-t és a Máltai Gondviselés Házát is támogatja a jövőben. A négykarikás cég az együttműködésekkel az élsport mellett a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportolását is segíti.

Győr+ 2022.03.04.

Mindent belead a vízilabda-mérkőzéseken és a vizsgákon is

„Az egyetem ott támogat, ahol tud” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kurucz Kata, a Széchenyi István Egyetem hallgatója. Az országos bajnok vízilabdázó számára hatalmas erőt ad a mérkőzéseken, amikor szaktársai vagy családja szurkolását hallja a lelátóról: „Hajrá Kata, hajrá Győr!”.

Hirdetés