Hirdetés
Címke: Győri VÍzisport SE
Hirdetés
MTI 2021.09.18.

Kopasz Bálint ezüstérmes!

Kopasz Bálint ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

MTI 2021.08.22.

Balla Virág megállíthatatlan!

Soha ennyi aranyat egy versenyzőnk sem nyert még OB-n, ahol elindult, ott első helyen ért célba Balla Virág. Három aranyat nyert egyesben, kettőt Takács Kincsővel és most az újpesti Fekete Ádámmal C2 200 méteren diadalmaskodtak, Kincső és az MTK-s Korisánszky Dávid előtt. - írta a győri egyesület hivatalos közösségi oldala.

MTI 2021.08.22.

Győri éremeső az országos bajnokságon

A Graboplast Győri Vízisport SE versenyzői az országos bajnokság vasárnapi versenyszámaiban is kiemelkedően teljesítettek, több éremmel is gazdagabb lett az egyesület.

MTI 2021.08.21.

Kopasz Bálint újabb győzelme

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kopasz Bálint győri klubtársával, Erdőssy Csabával megnyerte a kajak kettesek versenyét is a Szegeden zajló kajak-kenu országos bajnokság, egyben világbajnoki válogató második, szombati napján, amelyen 500 méteren csaptak össze a résztvevők.

Nagy Roland 2021.08.05.

Balla Virág: jó állapotban vagyok

Balla Virág és Takács Kincső győri kenusok az egyest tulajdonképpen mindketten bemelegítésnek szánták a fő számukra. Szép eredmény mindkettőjüktől, Virággal tudtam beszélgetni.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat