Címke: Győri VÍzisport SE
Hirdetés
Szeredi Zsófia 2022.07.25.

Folytatódik a Véradó Vakáció a Győri Vízisport SE-vel

A Győr+Reggeli mai adásában a Győri Vízisport SE elnökével, Ábrahám Csabával folytattunk beszélgetést stúdiónkban a Véradó Vakációval kapcsolatban. Az egyesületben jelenleg 600-650 fő sportol, így most is sok résztvevőre számíthatunk az eseményen.

Pécskai István 2022.06.14.

Négy győri sportszervezetet támogat az Audi Hungaria

Új vizekre evez az Audi Hungaria! A vállalat a Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályát, a Staféta Diáksport Egyesületet, az EMBERsÉG DSE-t és a Máltai Gondviselés Házát is támogatja a jövőben. A négykarikás cég az együttműködésekkel az élsport mellett a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportolását is segíti.

Győr+ 2022.03.04.

Mindent belead a vízilabda-mérkőzéseken és a vizsgákon is

„Az egyetem ott támogat, ahol tud” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kurucz Kata, a Széchenyi István Egyetem hallgatója. Az országos bajnok vízilabdázó számára hatalmas erőt ad a mérkőzéseken, amikor szaktársai vagy családja szurkolását hallja a lelátóról: „Hajrá Kata, hajrá Győr!”.

MTI 2021.09.18.

Kopasz Bálint ezüstérmes!

Kopasz Bálint ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 1000 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

MTI 2021.08.22.

Balla Virág megállíthatatlan!

Soha ennyi aranyat egy versenyzőnk sem nyert még OB-n, ahol elindult, ott első helyen ért célba Balla Virág. Három aranyat nyert egyesben, kettőt Takács Kincsővel és most az újpesti Fekete Ádámmal C2 200 méteren diadalmaskodtak, Kincső és az MTK-s Korisánszky Dávid előtt. - írta a győri egyesület hivatalos közösségi oldala.

MTI 2021.08.22.

Győri éremeső az országos bajnokságon

A Graboplast Győri Vízisport SE versenyzői az országos bajnokság vasárnapi versenyszámaiban is kiemelkedően teljesítettek, több éremmel is gazdagabb lett az egyesület.

MTI 2021.08.21.

Kopasz Bálint újabb győzelme

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kopasz Bálint győri klubtársával, Erdőssy Csabával megnyerte a kajak kettesek versenyét is a Szegeden zajló kajak-kenu országos bajnokság, egyben világbajnoki válogató második, szombati napján, amelyen 500 méteren csaptak össze a résztvevők.

Hirdetés