Hirdetés
Címke: győri fejlesztés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.09.18.

Szoros együttműködés, sikeres város

Simon Róbert Balázzsal, a győri 1-es számú választókerület Fidesz–KDNP-s színekben megválasztott országgyűlési képviselőjével beszélgettünk, aki 2014 és 2018 után jövő tavasszal már a harmadik képviselői ciklusának megkezdésére készül a Parlamentben.

Győr+ 2021.01.10.

Ez volt az év – 2. rész

2020 egy igazán rendhagyó év volt, sajnos elsősorban a koronavírus-járvány miatt. Az elmúlt esztendőben azonban a járványhelyzet ellenére is sok minden történt, ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót a teljesség igénye nélkül!

Győr+ 2020.12.31.

Ez volt 2020 – 1. rész

2020 egy igazán rendhagyó év volt, sajnos elsősorban a koronavírus-járvány miatt. Az elmúlt esztendőben azonban a járványhelyzet ellenére is sok minden történt, ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót a teljesség igénye nélkül!

Zombai-Kovács Ákos 2020.09.08.

Szép és energiatakarékos lesz az „E”-épület

Nem csak szép, de energiatakarékos is lesz a Széchenyi István Egyetem „E” épülete, aminek felújítása a tervezettnél jóval hamarabb készülhet el. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be Híradónknak.

Kárpát Zsolt 2020.08.05.

Karácsonyra elkészülhet a nővérszálló

Jó ütemben halad a győri, Ifjúság körúti nővérszálló belső tereinek felújítása és annak ellenére, hogy hivatalosan jövő év márciusára fejeződnek be a munkálatok, elképzelhető, hogy már idén decemberben beköltözhetnek az egészségügyi dolgozók a megújult lakásokba.

Kárpát Zsolt 2020.08.05.

Összeáll az Eötvös Park ,,Valamije”

Kakassal díszített szökőkút, digitális látványelemek, fedett ülő alkalmatosságok és egy különleges dj pult. Ezek az elképzelések mind szerepelnek, a Tervezz VALAMI-t az Eötvös Parkba pályázat első három helyezettjének ötletei között.

Garamvölgyi Imre 2020.08.04.

Műanyag bevonatot kapnak a csúszdák

A nyári hőségben is biztonságosan használható műanyag bevonatot kap augusztus végéig ötven győri játszótér fém csúszdája. A város polgármesterének korábban a játszótereket használó gyerekek szülei jelezték, a nyári forróságban a fémből készült csúszdák olyannyira felmelegenek, hogy azt nem tudják használni az apróságok.

Sándor Szigeti 2020.07.31.

Szerdán kezdődik a Szentiváni út felújítása

Augusztus 5-én indul a Szentiváni út Alsókert utca és a Bükkfa utca közötti szakaszának felújítása, amely várhatóan négy hónapot vesz igénybe. A munkálatok alatt félpályás sávlezárás bevezetésére és hosszabb menetidőre kell számítani.

Papp Zsolt 2020.07.23.

Sokan terveztek VALAMIT az Eötvös Parkba

Miközben javában zajlik az Eötvös Park felújítása, az önkormányzat ötletpályázatra hívta a fiatalokat, hogy tervezzenek a térre egy olyan VALAMIT, ami a többi fiatal számára is érdekessé, vonzóvá teszi a parkot. A zsűrizésen mi is ott voltunk, amelyen kiderült, mi lehet az a VALAMI, ami megvalósulhat…

Győr+ 2020.04.20.

Visszakerült a szobor a helyére

Nincs megállás a járvány alatt sem, tovább folytatódik Nádorvárosban a Bem tér korszerűsítése. Hétfőn reggel a rekonstrukciós munkálatok részeként visszaemelték a szökőkútra a „Fiú tállal” szobrot, amit korábban szállították el.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat