Hirdetés
Címke: győri fejlesztés
Hirdetés
Győr+ 2019.12.04.

Megújul a Bem téri szökőkút

A város több szökőkútja is látványos, téli fedést kapott, amely nem csak védi a csobogókat, de az oldalán maga az alkotás is látható. A szökőkút felújítási program folytatódik, tavasszal megújul a Bem téri szökőkút.

győr+ 2019.10.25.

Felújították a győri bencés gimnázium ebédlőjét

Felavatták a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium felújított ebédlőjét. Az 1640-es években épült épületszárny freskói az 1840-es években keletkeztek, amelyek most eredeti szépségükben láthatók. A rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, mint egykori diák és Sárai-Szabó Kelemen Bencés perjel mondott köszöntőt.

Borbély Martina 2019.10.24.

Már mehet a móka Gyárvárosban

A Kiskúti út nemrég még elhanyagolt sportpályája mára már csak emlék, hiszen egy modern, XXI. századi játszótér áll a helyén, amit csütörtök reggel vehettek birtokba a környékbeli családok.

Koloszár Tamás 2019.10.09.

Folytatódik az útfelújítás Győr környékén

„Megkezdődött a 8311-es jelű, Nyúl települést Győr-Ménfőcsanakkal összekötő út harmadik, leghosszabb szakaszának felújítása a nyúli Szurdik csomóponttól a győrújbaráti Kontra-sarokig. A felújítás a Magyar Kormány döntése után a Modern Városok Program keretében valósulhat meg” – jelentette be Nyúlon, a Faluházban tartott rendezvényen Kara Ákos, a körzet országgyűlési képviselője, a felújítás kezdeményezője.

Győr+ 2019.10.03.

Felújították a Pusztaszeri utat

240 millió forintos beruházás keretében megújult Jancsifaluban a Pusztaszeri út. A felújítás költségét az önkormányzat állta. A 630 méteres szakaszon kifogástalan aszfalton közlekedhetnek az ott élők vagy ott dolgozók.

Győr+ 2019.10.01.

Jól halad a kórház melletti parkolólemez építése

Hamarosan szerkezetkész állapotba kerül az épület, a közelmúltban pedig a 41 dolgozói parkoló is elkészült. Ősszel építik a behajtó csomópontot, az új létesítményt pedig a tervek szerint tavasszal adják át a kórházba érkezőknek.

Győr+ 2019.09.26.

Útlezárás Ménfőcsanakon

Kettős körforgalom építése miatt ötnapos útlezárásra kell számítani szeptember 30-tól Győr-Ménfőcsanakon az Újélet út – Ormos út kereszteződésében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat