Hirdetés

Töviről hegyire: program a megújuló közterületekért

Fotó: Győr+
Győr
2022.07.23. 11:03

Borsi Róbert a 10. számú választókerület képviselője, körzetéhez tartozik Marcalváros I. középső, Adyváros északi és Nádorváros déli területe. A politikus „Töviről hegyire” címmel hirdette meg programját, amelynek lényege, hogy a választókerületében található közterületeken fellelhető hibákat szeretné kijavíttatni. Azt kérdeztük tőle, hogy haladnak a javítások, s milyen munkálatokról van szó.

Hirdetés

„Noha minden évben ellenőrzöm, milyen fejlesztésekre és újításokra van szükség, idén június közepén jött a gondolat, hogy ezt a programot ezzel a névvel meghirdessem, s ezáltal még nagyobb figyelmet fordítsunk a hibákra, amelyeket természetesen szeretnénk kijavítani.” – nyilatkozta a Győr+ Médiának a képviselő.

„Öt utcát végigjárva összesen ötven problémát írtam össze. Ezeknek egy részét már orvosoltuk, a fennmaradók esetében pedig elindítottuk a folyamatot, s nyár végéig szeretnénk mindegyikre megoldást találni. A Nádor utcában kicserélték a padokat, elbontottuk a régi, vasbetonból készült pingpongasztalt, illetve megjavítottuk, s ezáltal még biztonságosabbá tettük a kutyafuttató oldalsó lemezeit. Az Ikva utcában parkolóhelyeket festettünk fel. Ezenkívül olyan tételeket is említhetünk, mint a közvilágítás javítása, a játszótéri kerítés felújítása, a csatornafedlapok rendbetétele.” – emelte ki Borsi Róbert.

Hirdetés

„Természetesen a lakossági bejelentések nagy segítséget jelentenek számunkra is, naponta jönnek az e-mailek azzal kapcsolatban, hogy mit kellene helyre hozni, mi szorul karbantartásra. Ezeket a beérkező leveleket folyamatosan kezeljük, és továbbra is várjuk az észrevételeket. A problémák jelen vannak, s nekünk az a célunk, hogy mindet megoldjuk.” – hangsúlyozta az ötletgazda.

Kapcsolódó témák: #győri fejlesztés |
likeold
a fb oldalunkat