Címke: Győri ETO-UNI FKC
Hirdetés
Győr+ 2024.05.28.

Balogh Zsolt és Dely Márton zöld-fehérbe öltözik

Végéhez közelednek a Győri ETO-UNI FKC 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A következő idényben két, az NBI-ben jártas átlövő, Balogh Zsolt és Dely Márton is csatlakozik a csapathoz.

Győr+ 2024.05.23.

Tehetséges fiatalok csatlakoznak a klubhoz

Folytatódnak a 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A Győri ETO-UNI FKC már biztosította első helyét a bajnokságban, ezáltal több év után kivívta szereplését az NBI-ben. Örömmel jelenthetik be, hogy a következő idényben két fiatal tehetség csatlakozik csapatukhoz.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.17.

Bombasztikus bajnokavató: így ünnepelt a Győri ETO-UNI FKC!

Szenzációs hangulatban telt a péntek este a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A 2023/24-es szezonban utoljára lépett pályára városunkban a Győri ETO-UNI FKC csapata, akik az elmúlt időszakban nem kis bravúrt hajtottak végre. Kiváló játékuknak hála feljutottak az NB I-be, így a mostani, Szigetszentmiklós elleni mérkőzésnek már nem is volt tétje. Mégis megteltek a lelátók, hogy a szurkolók együtt ünnepelhessék a csapatot. Éremátadó, örömkönnyek – mutatjuk, hogy telt a bombasztikus bajnokavató.

Győr+ 2024.05.16.

Pénteken bajnokavató! Ünnepeljük együtt a férfi kézicsapatot!

Közös ünneplésre hívja a győrieket és szurkolóit a Győri ETO-UNI FKC. Városunk férfi kézilabda csapata sikereinek hála, több mint tíz év után újra a legmagasabb osztályban szerepelhet. Pénteken a szezonban utoljára lépnek pályára a fiúk, május 17-én, a 19 órakor kezdődő Szigetszentmiklós elleni mérkőzés után az éremátadásáé lesz a főszerep a Magvassyban.

Győr+ 2024.05.14.

Laurinyecz Balázs és Hári Levente Győrben folytatja

Folytatódnak a 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A Győri ETO-UNI FKC már biztosította első helyét a bajnokságban, ezáltal több év után kivívta szereplését az NBI-ben. Örömmel jelentik be, hogy a következő idényben két fiatal, de az NBI-ben jártas balszélső, Laurinyecz Balázs és Hári Levente csatlakozik a csapathoz.

Győr+ 2024.05.04.

Férfi kézilabda – Hét gólos győzelem Debrecenben

A Győri ETO-UNI FKC múlt héten az OTP Bank-Pick Szeged U21-es csapata ellen, hazai pályán biztosította be nem csupán az NBI-be való feljutást, hanem az NBI/B bajnoki címet is. Bencze József tanítványai azonban az ünneplés után visszatértek a fókuszált edzésmunkába, hogy bajnokokhoz méltóan, győztes mérkőzésekkel fejezzék be a szezont.

Pulai Sarolta 2024.05.02.

Polgármesteri látogatás a bajnok kéziseknél

A múlt hétvégén eldőlt, hogy három mérkőzéssel a bajnokság vége előtt a feljutás mellett az elsőséget is megszerezte a Győri ETO-UNI FKC együttese az NBI/B férfi kézilabda bajnokságban.

Fodor László 2024.04.28.

„Ez a szezon egy igazi csapatunka volt!”

Fantasztikus sikert ért el a Győri ETO–Uni FKC férfi kézilabdacsapata, hiszen már négy fordulóval a másodosztályú bajnokság vége előtt bebetonozta helyét a tabella élén. Bencze József tanítványai az egész szezonban kiegyensúlyozott, jó formát mutattak, az eddig lejátszott 26 mérkőzésük során mindössze kétszer hagyták el vesztesen a pályát. Ez azt is jelenti, hogy a nagy múltú egyesület tíz év után visszatér az élvonalba. A bravúros szezonról Uhlig Rita, a klub ügyvezetője nyilatkozott lapunknak.

Hirdetés