Balogh Zsolt és Dely Márton zöld-fehérbe öltözik

Győr+ Fotó: Győri ETO-UNI FKC
2024.05.28. 12:36

Végéhez közelednek a Győri ETO-UNI FKC 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A következő idényben két, az NBI-ben jártas átlövő, Balogh Zsolt és Dely Márton is csatlakozik a csapathoz.

Folyamatosan zajlanak a következő szezon bejelentései a klubnál, hiszen a klubvezetés és a szakmai stáb a 2024/2025-ös szezon tárgyalásait már befejezte.

A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NBI-nek. Ennek elengedhetetlen alapja, hogy a fiatal játékosokat már rutinnal rendelkező sportolók segítsék. Örömmel jelentem be, hogy csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez a magyar válogatott Balogh Zsolt a Ferencváros együttesétől, valamint a fiatal tehetség Dely Márton a NEKA-tól. Bízom benne, hogy a két sportoló rendkívül jól kiegészíti majd egymást a pályán és azon kívül is. Örülök, hogy Győrt választották új csapatuknak” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

Mikor megkeresett a győri klub, nem gondolkoztam sokat, tetszik a tudatos építkezés, látom a jövőképet, szívesen veszek részt ebben a projektben. Sok fiatal tehetséges játékos van a csapatban, nekünk idősebbeknek az is feladatunk lesz a jövőben, hogy az ő útjukat is egyengessük. Célunk nem lehet más, mint a legmagasabb osztályban való tagságunk megőrzése hosszútávon. Már várom, hogy elkezdjük a közös munkát az új csapattal” – mondta a magyar válogatott kézilabdázó Balogh Zsolt.

Kilenc nagyszerű NEKA-n töltött év után új kihívásokra és impulzusokra vágytam a karrieremben. Így nagyon örültem mikor megkerestek a klub képviselői. Úgy gondolom a Győr egy nagyon szimpatikus és ambiciózus csapat, ahol lehetőségem lesz tanulni és fejlődni. Remélem sok közös sikerben lesz részünk és már alig várom, hogy nyártól elkezdhessük a közös munkát” – nyilatkozta Dely Márton.

Forrás: Győri ETO-UNI FKC 

Kapcsolódó témák: #Győri ETO-UNI FKC | #igazolás | #kézilabda |