Címke: Győri ETO FC
Hirdetés
MTI 2023.10.28.

Kiütéses győzelem a vármegyei összecsapáson

A listavezető Győr magabiztos, 4-0-s sikert aratott hazai pályán az utolsó előtti helyen álló Mosonmagyaróvár felett a labdarúgó NB II 13. fordulójának szombati mérkőzésén.

Pécskai István 2023.09.25.

Vladimir Djordjevics: Karrierem legszebb éveit töltöttem Győrben

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen diadal hőseit.

Győr+ 2023.07.06.

ETO FC Győr: Hamed jött, Toma ment

Nyíregyházáról szerződtette a villámgyors szélsőt az ETO FC Győr. Yasin Hamed Békéscsabán töltötte az előző szezont kölcsönben, nyáron pedig sikerült megegyezni a játékossal, így az ETO zöld-fehér mezében láthatjuk a következő idényben.

Győr+ 2023.06.15.

Rutinos játékos az ETO első igazolása

Szépe János személyében megvan az ETO FC első nyári igazolása. A 27 esztendős belső védő 2025 nyaráig szerződött a klubhoz, ahol komoly sikereket szeretne elérni.

HAK 2023.06.14.

Győri focisták is kellenek a Kecskemét sikeréhez

Az ETO FC Győr a mögöttünk hagyott szezonban sajnos ismét nem úgy teljesített, mint azt sokan várták a csapattól, illette ahogy a múltja kötelezné. Egyelőre a keret és a stáb átalakulásáról nem sok szó esik, leginkább a távozókról lehet hallani. Legutóbb Kiss Bence és a kölcsönben Győrben lévő Szendrei Ákos eligazolását jelentették be. Mindketten Kecskemértre igazoltak, ahol több, egykori győri játékos is remekül teljesít.

Pécskai István 2023.05.21.

Döntetlennel búcsúzott Priskin Tamás az ETO-tól – VIDEÓ!

Az ETO FC labdarúgócsapata 2-2-es döntetlent játszott a Csákvárral az NB II 2022–23-as szezonjának zárófordulójában. A vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben, miután Magyar Zsolt értékesítette a csapata javára megítélt tizenegyest. Az ETO még a szünet előtt egyenlített Kovács Krisztián góljával.

Pécskai István 2023.05.21.

Kiütéses győzelemmel ünnepelték a döntőbe jutást

Ismét gólzáporos diadalt aratott az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. A Magyar Kupa-győztes gárda hazai pályán verte 5-1-re a Szent Mihály-Szeged együttesét. Az már szombaton az MTK Fradi elleni vereségével eldőlt, hogy a győriek a tavalyi bajnoki idényhez hasonlóan ezúttal is bejutnak az NB I fináléjába.

Pécskai István 2023.05.21.

Az ETO bajnokait köszöntötték

Különleges eseményre került sor vasárnap az ETO labdarúgóklubjának székházában. Az 1963-ban, 1983-ban és 2013-ban bajnoki címet szerzett focistákat köszöntötték az egyesület vezetői. Keglovich László, Tóth László és Szániel János is tevékeny részese volt az 1963-as diadalnak. A negyven és a tíz évvel ezelőtt elért sikerek hőseihez hasonlóan ők is meghatódva emlékeztek vissza a régi szép időkre.

Hirdetés