Rutinos játékos az ETO első igazolása

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.06.15. 18:54

Szépe János személyében megvan az ETO FC első nyári igazolása. A 27 esztendős belső védő 2025 nyaráig szerződött a klubhoz, ahol komoly sikereket szeretne elérni.

Komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező játékossal erősödött az ETO kerete. Az előző szezon ezüstérmeseként végzett MTK Budapest gárdájától érkezik az első nyári szerzemény Szépe János személyében. A 27 esztendős, felvidéki védő a fővárosi csapat előtt megfordult többek között Zalaegerszegen és Mezőkövesden, ahol egyaránt az NB I-ben szerepelt, nyártól pedig már az ETO sikereiért fog küzdeni. 

Az ETO komoly érdeklődést mutatott irántam, felvázolták a terveket, amikkel azonosulni tudtam, emellett egy patinás csapatról beszélünk, így gyorsan megegyeztünk – kezdte Szépe János, majd így folytatta:

Szeretném sok játékkal és jó teljesítménnyel segíteni a klubot, hogy együtt elérjük a hosszútávú céljainkat.”

Köteles László sportigazgató nagy erősítésként tekint a játékosra, bízik benne, hogy gyorsan beilleszkedik és nagy segítségére lesz a csapatnak.

Jani egy rutinos, mégis fiatalnak mondható védő, aki nagyon sok meccset játszott az NB I-ben, illetve az NB II-ből kétszer is feljutott a csapataival. Az volt a célunk, hogy vele még stabilabbá tegyük a védelmünket, erre pedig ő tökéletesen alkalmas, nagy segítség lesz számunkra. Mindezek mellett olyan játékosról van szó, aki szeret dolgozni, megbízható, abba a koncepcióba tökéletesen beleillik, amit mi szeretnénk képviselni. A fejjátéka kiemelkedő, erős karakterrel rendelkezik, mellette mégis szerény. Maximálisan megfelel azoknak az igényeknek, amikre nekünk szükségünk van – mondta Köteles László az eto.hu-nak.

Kapcsolódó témák: #Győri ETO FC | #labdarúgás | #NB II |