Címke: Győr+ Mancsok
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.06.01.

Győr+ Mancsok: Lucifer is gazdát keres!

A Győri Állatmenhely egyik cicaszobájában éli mindennapjait Lucifer. A barátságos, fekete kandúr 2018-ban született. Gazdás cica volt, egészen addig, amíg gazdáját ki nem lakoltatták otthonából. Ekkor a sorsára hagyta.

J. Kovács Andrea 2023.05.04.

Hét kutyás év

Hét év egy ember életében nem kevés idő. A kutyáéban létének nagyobbik része, hiszen az átlagéletkora mindössze 10-12 év. Hét év gyorsan elröppen, szinte észre sem vesszük, úgy váltják egymást a napok, a hetek, az évszakok.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.04.04.

Vigyél haza: Angi és Frigó gazdit keres!

Nyugalom és önfeledt játék, nagy séták, simogatás és bolondozás egy szerető gazdival – erre vágyik mindennél jobban a Győri Állatmenhely két lakója, Angi és Frigó!

Szöveg és fotó: J. K. A. 2023.03.16.

Kamilla otthont keres

Kamilla otthont keres. A szürke-fehér-cirmos cicalány 2019. májusában látta meg a napvilágot.

Havassy Kata 2022.11.23.

Végleges otthonát keresi az ifjú Aladdin

Győr+ Mancsok rovatunkban folytatódik a gazdi keresők bemutatása. Ezúttal egy kíváncsi, de kissé félénk ifjú kan kutya, Aladdin várja, hogy eljöjjön érte az álom gazdi és megtanítsa neki, milyen gyönyörű is az élet.

Bodrogi Sára 2022.10.21.

Mylo vagyok, vigyél haza!

Újabb gazdikeresővel jelentkezik a Győr+ Mancsok. Ezúttal Mylo, egy gyönyörűszép kan kutyus várja, hogy hazavigyék. Az ő szívéig nem könnyű eljutni, de megéri, hiszen aki bejárja ezt az utat, az egy csodálatos kutyát ismerhet meg benne, egy igazán különleges, hűséges társra lelhet.

Németh Boglárka 2022.06.30.

Honey is gazdára vár

Újabb gazdi keresőt mutatunk be a Győr+ Mancsok műsorunkban. Honey, egy bull típusú keverék szuka kutya. Jelenleg ötéves, egy éve került a menhelyre, chippel találták, de gazdája úgy nyilatkozott: neki sosem volt ilyen kutyája.

Németh Boglárka 2022.01.11.

Benő és Archie az év első gazdikeresői

Idén is folytatódik a Győr+ Mancsok. Továbbra is menhelyi árva, kutyákat és cicákat mutatunk be, akik nagyon várják, hogy végre gondoskodó, szerető családba kerülhessenek. Az újév első gazdikeresői a hat és fél éves kutya, Benő és a 10 hónapos kandúrmacska, Archie.

Németh Boglárka 2022.01.04.

Benő az év első gazdikeresője

A 6 és fél éves Benő már két és fél éve várja szerető gazdáját a menhelyen, ő a Győr+ Mancsok legújabb árvája.

Németh Boglárka 2021.11.12.

Mary és Melissa keres szerető gazdát

Mary már másodszor került a menhelyre, így most már igazán vágyna egy szerető családra - ő a Győr Plusz Mancsok legújabb gazdi keresője.

Hirdetés