Címke: Győr+ Mancsok
Hirdetés
Havassy Kata 2022.11.23.

Végleges otthonát keresi az ifjú Aladdin

Győr+ Mancsok rovatunkban folytatódik a gazdi keresők bemutatása. Ezúttal egy kíváncsi, de kissé félénk ifjú kan kutya, Aladdin várja, hogy eljöjjön érte az álom gazdi és megtanítsa neki, milyen gyönyörű is az élet.

Bodrogi Sára 2022.10.21.

Mylo vagyok, vigyél haza!

Újabb gazdikeresővel jelentkezik a Győr+ Mancsok. Ezúttal Mylo, egy gyönyörűszép kan kutyus várja, hogy hazavigyék. Az ő szívéig nem könnyű eljutni, de megéri, hiszen aki bejárja ezt az utat, az egy csodálatos kutyát ismerhet meg benne, egy igazán különleges, hűséges társra lelhet.

Németh Boglárka 2022.06.30.

Honey is gazdára vár

Újabb gazdi keresőt mutatunk be a Győr+ Mancsok műsorunkban. Honey, egy bull típusú keverék szuka kutya. Jelenleg ötéves, egy éve került a menhelyre, chippel találták, de gazdája úgy nyilatkozott: neki sosem volt ilyen kutyája.

Németh Boglárka 2022.01.11.

Benő és Archie az év első gazdikeresői

Idén is folytatódik a Győr+ Mancsok. Továbbra is menhelyi árva, kutyákat és cicákat mutatunk be, akik nagyon várják, hogy végre gondoskodó, szerető családba kerülhessenek. Az újév első gazdikeresői a hat és fél éves kutya, Benő és a 10 hónapos kandúrmacska, Archie.

Németh Boglárka 2022.01.04.

Benő az év első gazdikeresője

A 6 és fél éves Benő már két és fél éve várja szerető gazdáját a menhelyen, ő a Győr+ Mancsok legújabb árvája.

Németh Boglárka 2021.11.12.

Mary és Melissa keres szerető gazdát

Mary már másodszor került a menhelyre, így most már igazán vágyna egy szerető családra - ő a Győr Plusz Mancsok legújabb gazdi keresője.

Németh Boglárka 2021.09.23.

Lia és Bella várnak most gazdira

A kétéves Lia keres szerető otthont, a németjuhász keverék a Győrplusz Mancsok legújabb árvája. Lia 2019 óta a menhely lakója, bal hátsó lába teljesen merev, valószínűleg kölyökkorában baleset érhette. Nemrégiben újra fájni kezdett a lába, ekkor egy komolyabb műtéten esett át, ez azonban egyáltalán nem befolyásolja a mozgását. Bella a cica is új otthonról álmodik.

Tóth Vivien 2021.07.27.

A kutyák a szimatjukkal érzékelik az idő múlását

Ha kutyatulajdonos vagy, biztosan te is tapasztaltad, hogy kedvenced már előre tudja, mikor jön el az etetés ideje, vagy már előre vár az ajtóban, mikor nesztelenül érsz fel a lépcsőn. De gondolhatunk a híres Hatchi nevezetű filmre, ahol az eb óramű pontosan várta az állomáson gazdáját. Tényleg ilyen jó a kutyák időérzéke, vagy biológiai okok állnak a háttérben?

Németh Boglárka 2021.05.26.

Újranyit az állatmenhely is

Folyamatosan nyit a győri állatmenhely is. A vírushelyzettel kapcsolatos korlátozások enyhítésével a maszk ugyan a menhely területén továbbra is kötelező marad, sétáltatás közben viszont már levehetik az önkéntesek.

Németh Boglárka 2021.05.25.

Félix szerető gazdit keres

Virgonc hempergés a fűben majd egy kiadós séta a természetben. Ha tehetné, a nap minden percét így töltené Félix. A keverék kutyus otthona azonban lassan három éve az állatmenhely, így napi egy sétával kell beérnie.

Hirdetés