Vigyél haza: Angi és Frigó gazdit keres!

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea
2023.04.04. 10:57

Nyugalom és önfeledt játék, nagy séták, simogatás és bolondozás egy szerető gazdival – erre vágyik mindennél jobban a Győri Állatmenhely két lakója, Angi és Frigó!

A kedves kutyapár 2021 decemberében érkezett a Győri Állatmenhelyre a miskolci gyepmesteri telepről, ahová a gazdájuk halála miatt kerültek. Ott ugyanis telt ház volt, és altatás várt volna rájuk.

Angi 2011-ben, Frigó 2010-ben született. Egész eddigi életüket együtt töltötték, nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Ezért érthető, hogy kizárólag együtt fogadhatók örökbe.

Igazi családi kutyusok, igénylik az emberi gondoskodást, simogatást és a játékot, mind a kisebb, mind a nagyobb gyerekek barátra találhatnak bennük. A cicákért viszont nem rajonganak, különösen Frigó, aki minden mozgó dolgot imád kergetni. Angi nyugodtabb természetű, Frigó órák hosszat el tud labdázni, játszani, de egymást is kitűnően elszórakoztatják.

Mivel kinti kutyák voltak, tartásukhoz udvar és jól szigetelt ól mindenképpen szükséges, bár az éjszakákat szívesen töltenék lakásban.

Érdeklődni a Győr Állatmenhelyen lehet felőlük. (Győr, Téglagyári út 2. (70) 616 1737; gyormenhely@gmail.com menhelygyor.hu)

Kapcsolódó témák: #Győr+ Mancsok | #Győri Állatmenhely |