Címke: gyermeknap
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.05.24.

Felújított szökőkutak, csobogók teszik még élhetőbbé városunkat

Győrt akár a szökőkutak városának is nevezhetnénk, hiszen nemcsak a virágos, tiszta belváros büszkélkedhet szebbnél szebb, érdekesebbnél érdekesebb szökőkutakkal, hanem a különböző városrészekben is megtalálhatóak a környezetünket szebbé, élhetőbbé tevő kutak.

Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Rozmán László 2023.05.28.

Újra gyerekké válni

Hiszem, hogy három gyermekkorunk van, az igazi, a valós és az őszinte. – Rozmán Lászlónak, a Győr+ Rádió hírszerkesztőjének jegyzete.

Havassy Anna Katalin 2023.05.25.

Nyitott szertárkapuk: felújítás miatt marad el az idei győri program

A gyermekek egyik kedvenc hétköznapi hősei a tűzoltók, így érthetően minden olyan esemény, ahol találkozhatnak velük teltházzal zajlik. Évek óta így van ez a gyermeknaphoz köthető Nyitott szertárkapukkal is, ám idén a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság felújítás miatt nem tud gyermekeket fogadni.

Németh Boglárka 2022.06.03.

Díjazták a Gyermeknap legjobbjait a rendőrök

Nagy volt a nyüzsgés a hétvégi városi gyermeknapon, kreatívkodhattak, kosárban hintázhattak, de zenés produkcióval is szórakoztatták a kicsiket és a nagyobbakat. Erre az eseményre a rendőrség is készült egy játékos totóval, melyen a legjobban teljesítők péntek reggel jutalomban részesültek.

J. K. A. 2022.05.29.

Gyerekszáj kicsiben és nagyban

Szeretjük őket, úgy, ahogy vannak. Pici babaként, csörfös ovisként, aranyos kisiskolásként éppúgy, mint a türelmünket próbára tevő kamaszként, és természetesen azután is. Az alábbiakban kicsik és nagyobbak aranyköpéseiből adunk egy csokorra valót.

Hirdetés