Hirdetés
Címke: gyermeknap
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.06.03.

Díjazták a Gyermeknap legjobbjait a rendőrök

Nagy volt a nyüzsgés a hétvégi városi gyermeknapon, kreatívkodhattak, kosárban hintázhattak, de zenés produkcióval is szórakoztatták a kicsiket és a nagyobbakat. Erre az eseményre a rendőrség is készült egy játékos totóval, melyen a legjobban teljesítők péntek reggel jutalomban részesültek.

J. K. A. 2022.05.29.

Gyerekszáj kicsiben és nagyban

Szeretjük őket, úgy, ahogy vannak. Pici babaként, csörfös ovisként, aranyos kisiskolásként éppúgy, mint a türelmünket próbára tevő kamaszként, és természetesen azután is. Az alábbiakban kicsik és nagyobbak aranyköpéseiből adunk egy csokorra valót.

Xantus János Állatkert 2022.05.29.

Állati gyereknap

Fergeteges gyermeknap várja vasárnap a győri állatkertbe érkező látogatókat, ahol most is a gyermekeken lesz a hangsúly. (x)

J. Kovács Andrea 2022.05.28.

Először rendeztek gyermeknapot Ménfőcsanakon

Ugrálóvárak, bohóc, hangszersimogatás, fagyi és lángos és sok minden más várta a kicsiket május utolsó szombatján Ménfőcsanakon. A Bezerédj-kastély előtti parkban hagyományteremtő céllal először szerveztek gyermeknapot.

Győr+ 2022.05.27.

Május 29-én megnyílnak a tűzoltólaktanyák

Minden gyermek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a katasztrófavédelemnél ismét a kicsikről szól, megnyílnak előttük a tűzoltóságok kapui.

Ficsór Dávid 2021.05.30.

Széttáncolt cipellők, széttapsolt tenyerek

Egészen pontosan 209 nap után lépett újra színpadra nézők előtt a Vaskakas Bábszínház társulata. Nem is születhetett volna jobb forgatókönyv erre az alkalomra, hiszen gyermeknapon népesedett be ismét a kényszerszünet után először a nézőtér.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat