Címke: gyermeknap
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Rozmán László 2023.05.28.

Újra gyerekké válni

Hiszem, hogy három gyermekkorunk van, az igazi, a valós és az őszinte. – Rozmán Lászlónak, a Győr+ Rádió hírszerkesztőjének jegyzete.

Havassy Anna Katalin 2023.05.25.

Nyitott szertárkapuk: felújítás miatt marad el az idei győri program

A gyermekek egyik kedvenc hétköznapi hősei a tűzoltók, így érthetően minden olyan esemény, ahol találkozhatnak velük teltházzal zajlik. Évek óta így van ez a gyermeknaphoz köthető Nyitott szertárkapukkal is, ám idén a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság felújítás miatt nem tud gyermekeket fogadni.

Németh Boglárka 2022.06.03.

Díjazták a Gyermeknap legjobbjait a rendőrök

Nagy volt a nyüzsgés a hétvégi városi gyermeknapon, kreatívkodhattak, kosárban hintázhattak, de zenés produkcióval is szórakoztatták a kicsiket és a nagyobbakat. Erre az eseményre a rendőrség is készült egy játékos totóval, melyen a legjobban teljesítők péntek reggel jutalomban részesültek.

J. K. A. 2022.05.29.

Gyerekszáj kicsiben és nagyban

Szeretjük őket, úgy, ahogy vannak. Pici babaként, csörfös ovisként, aranyos kisiskolásként éppúgy, mint a türelmünket próbára tevő kamaszként, és természetesen azután is. Az alábbiakban kicsik és nagyobbak aranyköpéseiből adunk egy csokorra valót.

Xantus János Állatkert 2022.05.29.

Állati gyereknap

Fergeteges gyermeknap várja vasárnap a győri állatkertbe érkező látogatókat, ahol most is a gyermekeken lesz a hangsúly. (x)

Hirdetés