Címke: évadzáró
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.10.12.

Évadzáró kajak-kenu versenyt rendeztek Győrben

Remek időjárás, nagyszerű versenyek, hatszáz adag gulyás, és ugyanennyi résztvevő – kiváló hangulatú regionális évadzárót rendezett a Graboplast Győri VSE.

Győr+ 2023.07.07.

Évadzáró a Vaskakasban!

A 16. Győrkőcfesztivál sikeres lebonyolítása után bezárta a 2022/23-as évadját a Vaskakas Bábszínház.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.06.

Tempóztak a táncosok: 120 előadással és 28 ezer nézővel zárják az évadot!

Csütörtökön tartotta évadzáró társulati ülését a Győri Balett. A találkozón dr. Dézsi Csaba András köszöntötte az együttes táncművészeit és dolgozóit, elismerve munkájukat és töretlen tehetségüket. Nagyszerű időszakon van túl a csapat, az évadban 120 előadást tartottak és 5 új bemutatóval örvendeztették meg a táncszerető közönséget.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Improvizálva is jól teljesített a színészközpontú színház

Pénteken tartotta évadzáró társulati ülését a Győri Nemzeti Színház. A társulat kihívásokkal teli, ám izgalmas és sikeres időszakon van túl, amit igazolnak a számok is. 313 saját előadást tartott a színház az elmúlt évadban, közel 94 ezer nézőt csábítva a darabokra. A teátrum odaadó munkájáról dr. Dézsi Csaba András is elismerően beszélt a találkozón.

P. Csapucha Adrienn 2022.06.10.

Értékes évadot búcsúztattak a színházban

Pénteken tartotta évadzáró társulati ülését a győri teátrum. Az elmúlt hónapok előadásainak és történéseinek felidézését követően, igazi díjesőn ünnepelték kitüntetett kollégáikat a társulat tagjai.

Hirdetés